2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 46 پست

الانم درموندم که چیکار کنم 

میترسم شوخی شوخی کار به جدایی برسه 

ی جوریه رفتارش انگار اصلا منو نمیخواد 

در صورت اینکه وقتی باهم خوبیم خیلی ابراز علاقه میکنه 

اما موقع عصانیت بدجوری بد دهنه 

داد و بیداد راه میندازه یا روم دست بلند میکنه  

بنظرم اصلا به روی خودت نیار نرو سمتش هر روز برو حموم غذاهای خوشمزه برای خودت درست کن به اون نده بخور ...

براش غذا درست میکردم نمیومد بخوره 

واسه خودش جدا غذا درس می‌کرد 

از اونروزی هم کهرفتم منت کشی کلا نمیاد خونه دیگه فقط یک و دو شب تا نهایتا پنج صبح خونس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بحث و بهانه کرده که راحت باشه و بدون توضیح هرجا میخاد بره و هرکار میخاد بکنه

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
کلا باهم کل کل داریم 

هر وقت بحثاتون به کل کل رسید ادامه نده اصلا نزار بحث به کل کل برسه 

بزار فکر کنه قویه اونه! 

الانم دیگه کاریش نداشته باش؛ عادی باش؛ خودش به تنظیمات کارخانه برمیگرده 😁

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
براش غذا درست میکردم نمیومد بخوره  واسه خودش جدا غذا درس می‌کرد  از اونروزی هم کهرفتم من ...

چی بگم خواهر برو خونه بابات بزار یه شب که اومد خونه نباشی به خودش بیاد زندگی بچه بازی نیست 

الانم درموندم که چیکار کنم  میترسم شوخی شوخی کار به جدایی برسه  ی جوریه رفتارش انگار اصل ...

حسم میگه دوستت داره ولی ازت عصبانیه و میخاد ازت زهر چشم بگیره 

قهرشو بی ارزش جلوه بده؛ مثل کسی رفتار کن که اصلا متوجه قهرش نیستی

هر وقت بحثاتون به کل کل رسید ادامه نده اصلا نزار بحث به کل کل برسه  بزار فکر کنه قویه اونه!&nb ...

حق با توئه 

اگه کار به طلاق نرسه این تصمیمو گرفتم اتفاقا 

حسم میگه دوستت داره ولی ازت عصبانیه و میخاد ازت زهر چشم بگیره  قهرشو بی ارزش جلوه بده؛ مثل کسی ...

اگه خیلی طولانی شد چیکار کنم ، ظاهرا رو نمیکنم اما از درون دارم دق می‌کنم 

خالم خیلی بده میترسم یکی دو ماه کش بده 

اگه خیلی طولانی شد چیکار کنم ، ظاهرا رو نمیکنم اما از درون دارم دق می‌کنم  خالم خیلی بده میترس ...

اول اینکه نترس؛ شاید خودت فکر میکنی بروز نمیدی ولی احتمال زیاد میدونه میترسی 

واینکه عادی باش و محکم؛ شوهرت به طور کلی ضعف دیده ازت که اینجوری میکنه به رفتارت رجوع کن ببین کجا ضعف نشون دادی ؛نترس عزیزم   ! 

اما الان نمیتونی یه دروغ سرهم کنی که مجبور شه باهات حرف بزنه؛ مثلا برو بیرون برگشتی بهش پیام بده بیرونم کلیدمو گم کردم مثلا کلیدتو بیار پشت در نمونم البته این مثاله؛ یه کاری کن که مثلا بالاجبار باهاش حرف زدی 

اول اینکه نترس؛ شاید خودت فکر میکنی بروز نمیدی ولی احتمال زیاد میدونه میترسی  واینکه عادی باش ...

قبلا همه جوره همه تلاشامو کردم 

میشناسمش تا خودش نخواد هیچ بهانه ای به نتیجه نمیرسه 

به نظرم می‌خواد تا جایی پیش بره که‌من بگم بعد این همه جوره آزادی تا هر کاری دلت خواست بکنی 

با قسط و قرض خونه خریدیم اصلا براش مهم نیست قرض داریم چون درآمد منم هست خیالش راحته 

الان که قهریم تاریخ یکی از قسط ها عقب افتاده چون مسئولیتش با منه عین خیالشم نیست 

تورو خدا یکی بگه چیکار کنم 

امروز ده روزه که شوهرم نه نگاهم میکنه نه ی کلمه حرف میزنه عین بچه ها قهر کرده 

هر شب هم از سرکار میاد به خودش میرسه و میره بیرون تا نصفه شب