2777
2789
عنوان

دعای قرآنی

2421 بازدید | 29 پست

سلام دوستان کسی هست ک دعای قرآنی بنویسه برای رفع مشکل و دستور قرآنی بده تا به حاجتمون برسیم لطفاً کمکم کنید دعانویسی قرآنی هزینه هم هدیه بگیره ن اینکه خودش قیمت بگه در واقع ی انسان والا مقام در نزد خدا باشه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

عزیزم دعا برای چه مسئله ای میخوای ؟ بگو اگر بلد باشم بهت میگم ‌. در عوض تو هم برام دعا کن خدا فرزند سالمو صالحی بهمون بده

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظر منم هیچ کس اندازه ی خودت,  دلسوز خودت نیست 

اگه با ایمان و اعتقاد و تمرکز روی دعایی که میخونی,  دعا کنی و به فضل خدا هم امیدوار باشی ( یعنی به دلت شک راه نده و مطمئن باشی که اگه خدا صلاح بدونه,  حتما براورده میکنه ), مطمئن باش نتیجه میگیری 

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
عزیزم دعا برای چه مسئله ای میخوای ؟ بگو اگر بلد باشم بهت میگم ‌. در عوض تو هم برام دعا کن خدا فرزند ...

میخام خونه ای ک تو حیاط مادرشوهر داره شوهرم میسازه معجزه شه فروش بره خیلی ختم گرفتم و کلی هم نذر کردم میخام کن فیکون شه و تو این روزا دیگه فروش بره خدا خودش گفته هیچ چیزی غیرممکن نیست .. حتماً حتماً دعاتون میکنم الان در حال ختم صلوات ۱۲۴هزار هستم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

جسارتا,  برای ازدواج,  یکی اینکه سوره احزاب رو بنویسی,  بزاری توی یک شیشه یا کوزه, درشو ببندی,  بزاری در یه جای مرتفع توی اتاق,  مثلا طاقچه,  یا بالای کمد دیواری 

هارا سلام ....برا ازدواج بلدی؟

سلام گلم . بله جانم 

من خودم از چله ی یس و چله ی واقعه همسرم رو دارم . ایه ۲۹ فاطر هم برای ازدواج خیلی خوبه روزی ۱۱۰ بار بخونین . 

ایه ی ( رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین ) هم بعد از نمازاتون ۷ بار بخونین قبل و بعدش هم صلوات بفرستین ‌.

فقط گلم مشخصات همسری که میخوای هم بگو . مثلا بگو من همسری میخوام با ایمان مهربان پولدار کار ثابت خانواده ی خوب و ...

اینا خیلی تاثیر داره . توی دعاهاتون حتما چیزایی که میخواین بگین . خدا توانای محضه . شما دعا کنین ان شاالله خدا مستجاب میکنه

«رَبَّنا آتِنا مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً وَ هَیئْ لَنا مِنْ أَمْرِنا رَشَداً»

(قسمتی از آیه 10 سوره کهف)

«پروردگارا! ما را از سوی خودت رحمتی عطا کن و راه نجاتی برای ما فراهم  نما 

اینو به دیوار خونه ای که میخای فروش بره بنویس 

جسارتا,  برای ازدواج,  یکی اینکه سوره احزاب رو بنویسی,  بزاری توی یک شیشه یا کوزه, در ...

من شنیدم بدون اعراب گذاری بنویسی درسته؟از یه حاج آقای باسواد شنیدم

الهی اونقدر بخندید که عضله های صورتتون درد بگیره  
«رَبَّنا آتِنا مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً وَ هَیئْ لَنا مِنْ أَمْرِنا رَشَداً» (قسمتی از آیه 10 سوره ...

نمیتونم تو حیاط مادرشه نمیتونم برم روز برم باید کلفتی کنم شب میرم من

میخام خونه ای ک تو حیاط مادرشوهر داره شوهرم میسازه معجزه شه فروش بره خیلی ختم گرفتم و کلی هم نذر کرد ...

چه ختم بزرگ و خوبی برداشتی . گلم من هر موقع رسیدم به ته خطو از ته دل زار زدم بعد از یه مدت خواستم جلوی روم بود . 

گلم برای فروش خونه ایه ی ( رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیر المنزلین ) توی نت سرچ کن شماره ی سوره و ایش میاد . 

این ایه رو روزی ۱۱۰ بار بعد از نماز صبحت به نیت فروش خونه بخون و نیت کن این خونه فروش بره و در عوض یه خونه ی خوب بتونین بخرین . ان شاالله که خیره . قبل و بعدش هم صلوات بفرست 

عزیزم من از اینا خیلیییی حاجت گرفتم

قبلش بگم که معمولا مشکلاتی که برامون پیش میاد در اثر انرژیهای منفی هست که خودمون قبلش صادر کردیم.  ممکنه یه ناشکری باشه,  یه حسادت,  یه غیبت,... و خیلی چیزایی که شاید کار بد نباشن ولی انرژی منفی دارن مثل بی حوصلگی, نا امیدی,  ....

باید سعی کنیم با استغفار و طلب بخشش از خدا اون انرزیها رو پاک کنیم. یا اگه حق الناسی به گردنمون هست اونارو صاف کنیم.

البته سختیهای معصومین و امامان و علمای بزرگ ,  از نوع ماموریت الهی و امتحان الهی هستن و کلا قضیه شون با ما فرق میکنه

و اما ختمهای من که خیلی نتیجه گرفتم :

میتونی چهل بار زیارت عاشورا رو به نیت 14 معصوم و, حضرت زینب , حضرت معصومه,حضرت عباس و مادر بزرگوارش حضرت ام البنین بخونی , حتی میتونی توی یه روز هر چهل تاشو بخونی

دعای فرج هم هست  الهی عظم البلا ....

اینم صد بار بخونی برای گشایش خیلی خوبه , اصلن معنیشو بخونی متوجه میشی , میگه خدایا زمین و اسمان بر من تنگ شده و هجوم مشکلات و....  و بعد از صاحب الزمان درخواست کمک میکنه . این دعا رو ظاهرا پیغمبر به کسی برای خلاصی از زندان اموزش دادن.

و همینطور دعای توسل, اونم مثلا نیت کن به نیت 14 معصوم,  14 بار بخونی و به هر امام که میرسی از سوز دل به فارسی قسمش بدی که بین تو و خدا وساطت کنه

من خودم شدیدترین مشکلات زندگیمو با این 3 تا دعا حل کردم

فقط اینکه موقع دعا خوندن باید سعی کنی معانی شون رو هم در نظر بیاری و بدونی که مثلا این جمله که الان میخونی یعنی چی, شاید دو سه بار اول که میخونی سخت باشه,  ولی کم کم معانی رو کامل یاد میگیری

و کلا هر کار خوبی که میکنی,  ثوابش رو به همونها که بالا نوشتم و شهدا و.... هدیخ کنی(هر اشخاصی که پیش خدا ابرو دارن,  دیگه حالا هر کی خودت دوست داشتی و یادت افتاد)

درضمن باید رابطه مون با خدارو هم صمیمی تر کنیم......  انجام واجبات و مستحبات,  پرهیز از حرام و مکروهات....

موفق و موید باشید... 

نمیتونم تو حیاط مادرشه نمیتونم برم روز برم باید کلفتی کنم شب میرم من

و برای راضی شدن همسرت و خانواوش که راضی بشن خونه رو بفروشین ید اصلا اونجا نرین برای زندگی : 

ایه ی ۸ یس رو بعد از نماز صبحت ۵۳ بار بخون . نیت هم کن که شوهرت و خانوادش راضی بشن که توی اون خونخ نرین و بی خیال رفتنتون بشن 

من شنیدم بدون اعراب گذاری بنویسی درسته؟از یه حاج آقای باسواد شنیدم

البته خداوند ارحمن الراحمینه و سختگیر نیست, خیلی از قوانین دست و پاگیر مدهبی رو هم,  ما خودمون درست میکنیم,  ولی برای احتیاط من خودم اعراب گذاری هم میکنم 

و برای راضی شدن همسرت و خانواوش که راضی بشن خونه رو بفروشین ید اصلا اونجا نرین برای زندگی :  ا ...

تورو خدا دعا کن التماست میکنم دعا کن خواهش میکنم دعا کن واسم نمازصبح فردا یا تا چند روز