2777
2789
عنوان

دعای قرآنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2435 بازدید | 29 پست
تورو خدا دعا کن التماست میکنم دعا کن خواهش میکنم دعا کن واسم نمازصبح فردا یا تا چند روز

این ایه که گفتم حتما بخون عزیزم ‌. خیلی خیلی موثره همسرت راضی میشه گلم منم قابل باشم دعات میکنم جانم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ایه که گفتم حتما بخون عزیزم ‌. خیلی خیلی موثره همسرت راضی میشه گلم منم قابل باشم دعات میکنم جانم ...

میشه یه چیزی هم بدید تا خانواده شوهرم اعم از مادرشوهر برادرشوهر جاری انقد بهم تیکه نندازن و ب چشم کلفت نبینن

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
میشه یه چیزی هم بدید تا خانواده شوهرم اعم از مادرشوهر برادرشوهر جاری انقد بهم تیکه نندازن و ب چشم کل ...

عزیزم شما دعاهای زبان بند بخون . اول اینکه اون ایه ی ۸ یس رو حتما بخون . بعدم گلم بعد از نماز عصرت ۵۳ بار ایه ۶۵ یس رو بخون به نیت بستن زبان و دهان بدخواهان و حسودانت بخصوص فلانی و فلانی و .. 

ایه ی ۱۷۱ بقره هم تیکه ی اخرش ( صم بکم عمی فهم لا یعقلون ) رو بعد از نماز عشا ۵۳ بار بخون به نیت بستن زبان و چشم و گوش بدخواهانت بخصوص فلانی و فلانی و ... 

این ها رو یک هفته بخون ان شاالله اثرش رو میبینی 

ایه ( انا نحن نزلنا الذکر و انا له لحافظون ) فک میکنم ایه ۹ حجر هست اینم روزی ۱۰۰ بار بخون هر موقع که میخوای . به نیت بستن زبان دشمن و دفع دشمن و دفع ترس 

گلم روزی ۵۰۰ بار هم ذکر ( یا وَدود ) رو بگو به نیت اینکه همسرت دوست داشته باشه و مهرت به دلش باشه

میشه یه چیزی هم بدید تا خانواده شوهرم اعم از مادرشوهر برادرشوهر جاری انقد بهم تیکه نندازن و ب چشم کل ...

عزیزم یواش یواش از کارایی که براشون میکنی هم کم کن . یواش یواش . 

مثلا هفته ای یه کارتو کم کن . بذار عادت کنن . ذکراتم بخون زبونش بسته میشه .

تازه چندتا از تاپیکاتو خوندم و تعجب میکنم چطور شما کا عقد کرده هستی و تحصیل کرده و شاغلی میری براشون کار میکنی ؟!

ببین جاریت چه کاری کرده که مادرشوهرت لبایاشم میشوره !!! 

عزیزم یکم اعتماد بنفستو ببر بالا ! چرا باید خونه ی اقوام همسرت مثل کوزت باشی ؟! 

ببین منم خونه مادرشوهرم کار میکنم . خونه اقوام نزدیک شوهرم کار میکنم اما تا یا حدی .. در حد سفره انداختنو .. 

خونه مادر شوهرم اشپزی میکنم گاهی جارو میزنم براش اما مثلا ماهی دو سه بار .

گلم منم اوایل ازدواجم از این اشتباهات داشتم اما تو از حالا کمش کن . بذار قبل از ازدواجت عادت کنن . نذار وظیفت بشه . اون ذکراتم بخون که خیلی عالی هستن . 

همین که همسرت متوجه بشه کافیه عزیزم . خدا خودش کمکت میکنه

عزیزم یواش یواش از کارایی که براشون میکنی هم کم کن . یواش یواش .  مثلا هفته ای یه کارتو کم کن ...

بینهایت از راهنماییتون ممنونم شما فرشته ای از طرف خدا بودید برام برام دعا کنید حتما مو به مو انجام میدم سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
بینهایت از راهنماییتون ممنونم شما فرشته ای از طرف خدا بودید برام برام دعا کنید حتما مو به مو انجام م ...

عزیزم ان شاالله که بیای بنویسی که اوضاعت خیلی خوب شده . نگران تیکا و زخم زبونا نباش این اذکار زبونشونو میبنده . سعی هم کن از صداشون یا حرفاشون دلت نلرزه اعصابت خورد نشه . اونا خوشحال بشن ! 

هیچ کاری نمیتونن کنن هیچ اتفاقی هم نمیفته . ذاتا ۹۰ درصد ترس های ما هیچ وقت رخ نمیده .

عزیزم من از اینا خیلیییی حاجت گرفتم قبلش بگم که معمولا مشکلاتی که برامون پیش میاد در اثر انرژیها ...

سلام عزیزم دعای توسل چهارده بارو میتونم تو یه وعده یا دو وعده بخونم

سلام عزیزم دعای توسل چهارده بارو میتونم تو یه وعده یا دو وعده بخونم

ببخشید عزیزم من مدتی درگیر بودم 

ببین اگه ندر خاصی نکنی,  هیچ مشکلی نداره 

میتونی همه رو یجا بخونی یا پراکنده 

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
ببخشید عزیزم من مدتی درگیر بودم  ببین اگه ندر خاصی نکنی,  هیچ مشکلی نداره  میتونی ه ...

مرسی عزیزم لطف کردید

سلام عزیزم من یه خانومی میشناسم که واقعا حرف نداره ،اصلا هر چی ازش تعریف کنم کمه ،من زندگیم واسم جهنم شده بود ولی این خانوم تبدیل به بهشت واسم کرد با دعا های قرآنیش ،اتقدر دلش پاکه که نگو ،انرژی مثبت ،واقعا با بقیه فرق داره الهی که دست به خاک بزنه جواهر بشه از بس خوبه ، من به خیلیایه دیگه شمارشو دادم اونا هم الحمد لله مشکلشون برطرف شد ،هزینه ای هم نمیگیره کلا هم صرف خیریه میکنه ،اینم شمارش ۰۹۱۰۱۷۸۹۴۲۸