2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ساعت ده 

👎👎افتاد

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
من تازه زایمان کردم اصلا فرصت نکردم ببینم.ازاین ب بعدمیخوام ببینم.میشه ی نفرخلاصه فصل ۳رو واسم بگه

پدربزرگه که هنوز اواره نوه شم همش پییشه برا بدهی افتاد زندان همون موقع زن صابر نقشه قتل صابرو کشید و کشتش حشمت بدهیشو پرداختن اومد بیرون اونجا فک کرد دوستش بدهیشو داده بعد رف وکیل گرف که دخترای صابرو ببره پیش خودش دخترا تو دادگاه گفتن نمیایم...پلیس به حشمت مشکوک شده که شاید نقشه قتل صابرو اون کشیده ازش بازجویی کرد که اونهمه پول از کجا اورده بدهیش داده اونم گف دوستم داده رفتن پیش دوستش فهمیدن ستایش بدهیشو داده حشمتم عصبی شد گف من اصلا میخام برگردم زندان به چه حقی اون داده بعدشم به محمد نوه ش گف منو ببر خونتون پیش مامانت که دیگه تموم شد😁 ها راستی ستایشم خونه اجاره کرده برا همسایه شونم اش برد اونم برد برا پسرش خوشش اومد همش تعریف میکرد بعدشم مادره ستایش برد تو اشپزخونه شون که کار کنه و حالا هم در تلاشه برا پسرش بگیرتش پسره هم بدش نمیاد ستایشم هرموقع پسره رو میبینه یاد طاهر میوفته غش میکنه😁

لایک ندوس😡👊
پدربزرگه که هنوز اواره نوه شم همش پییشه برا بدهی افتاد زندان همون موقع زن صابر نقشه قتل صابرو کشید و ...

مادر پسره ، ستایش رو برای برادر پیرش میخاد ولی ستایش فکر میکنه واسه پسرش میخاد