ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پوستمو کنده پریشبم کلید جا رخته خوابی رو گذاشته بود تو باند از یازده تا یک دنبالش بودم😡
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اره شدید اون بلندگو رو باز کردم شاخه گل توش بود گوی کریستالی لوستر ایتاده ام بود دوماهه دنبال فلشم بودم اون تو بود نمک دون 😧
پوستمو کنده پریشبم کلید جا رخته خوابی رو گذاشته بود تو باند از یازده تا یک دنبالش بودم😡
پسر من یبار سوییچ ماشین باباشو گذاشته بود تو اسباب بازیش🤣😐سه شبانه روز گشتیم بعد این اسباب بازیش شکسته بود من به شوهرم گفتم ببر بنداز دور برداشت دید توش کلی وسایل هست🤣یبارم تو کیف باباش یه پوشک و یه لیوان گذاشته بود😐🤣
شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
پسر من یبار سوییچ ماشین باباشو گذاشته بود تو اسباب بازیش🤣😐سه شبانه روز گشتیم بعد این اسباب بازیش ش ...
ای جووونم خدا حفظش کنه درکت میکنم یه کارایی میکنن عقل جنم نمیرسه