2821
2789
پوشک😂😂😂😂😂😂

اره فکر کن جلوی همکاراش کیفشو باز کرده بود دیده بود یه پوشک هست🤣

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
رفیق بازه فقط فکر خودشه من اینقدر شوهرمو کم میبینم که دیگه عادی شده برام  توی خونه باشه اذیت ...

چندسالشه؟ حتما کم سن و ساله باهاش منطقی صحبت کن بگو منم نیاز دارم واسم وقت بزاری نیازمو برطرف نکنی زندگی خودت آرامش نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای جووونم خدا حفظش کنه درکت میکنم یه کارایی میکنن عقل جنم نمیرسه

جونت سلامت عزیزم❤اره به خدا🤣

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
خداییش تصور میکنم خیلی صحنه قشنگیه 😂😂 کل ابهت باباشو شست و برد😂

اره دقیقا🤣🤣🤣🤣همسرم گفت لطفا نوار بهداشتیاتو جایی نذاری این دستش برسه من آبرو دارما

چندسالشه؟ حتما کم سن و ساله باهاش منطقی صحبت کن بگو منم نیاز دارم واسم وقت بزاری نیازمو برطرف نکنی ز ...

۳۴ سالشه

۶ ساله ازدواج کردیم 

چند ماهه اینطوری شده

قبلا خیلی آقا بود

رفیق بار بود ولی منو زیاد تنها نمیذاشت

🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد🙏🏻
اره دقیقا🤣🤣🤣🤣همسرم گفت لطفا نوار بهداشتیاتو جایی نذاری این دستش برسه من آبرو دارما

😂😂😂😂راست میگه چیزای حساسو دور از دسترس بزارین، ای جانم دختره یا پسر؟

۳۴ سالشه ۶ ساله ازدواج کردیم  چند ماهه اینطوری شده قبلا خیلی آقا بود رفیق بار بود ولی منو ز ...

اگه دوستاش متاهلن با خانومای دوستاش رابطه برقرار کن...قدرت خانوما رو دست کم نگیر میتونی مثل روز اولش کنی عزیزم انشالله ک مشکلت حل شه

آخ آخ بپا کلاغ نبرشون

نه بابا کلاغ کجا بود

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

2824
2823
2791
2779
2792