2777
2789
عنوان

التماس دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توکل یعنی فارغ از نتیجه نهایی که من به خواسته ام برسم یا خیر. یعنی هر اتفاقی که بیفتد من آن را موهبت ...

قبول داری این کار سختیه؟ وقتی آدم خودش میدونه با چه چیزی حالش بهتر میشه و اون خواسته یه خواسته ی غیرمنطقی نیست اینجور فک کردن سخته

عزیز این دنیا شانس باید در خونتو بزنه و تو سرنوشتت نوشته باشن  وگرن خدا و دعا و این همه چله هم ...

مه اینجوری نگو عزیزم. من با این که خدا جوابمو نمیده باز ته دلم میگم مگه میشه خدایا جوابمو ندی. خدا خیلی تووو زندگیم کمکم کرده اما ۲ حاجت های بخصوص دارم ک یکیش واسم مهتره. هنوز خدا برآورده شون نکرده بازم توکل بخودش. خودش میدونه من بجز اون کسیو ندارم

مشکلتو میتونی بگی ؟

نه عزیزم فقط واسم دعا کن. ذکری یا دعایی میتونی بهم بگی که آرومم کنه؟و مستجاب کننده باشه؟

نه عزیزم فقط واسم دعا کن. ذکری یا دعایی میتونی بهم بگی که آرومم کنه؟و مستجاب کننده باشه؟

میتونم یه کمک بهت بکنم برو توی این تایپیک و دستور العملشو مو به مو اجرا کن و نگو سخته و نمیتونم حتما میتونی

😊
موقع اذان مغرب برو زیر اسمون دعا کن با گریه  ان شاءالله حاجت میگیری  برات ۵ تا صلوات فرس ...

این کارم انجام دادم وقتیی کسی خونه نبوده و تنها بودم😑

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/تمام-رموز-قانون-جذب

مرسی عزیزم رفتم. خدا خیرت بده ک بی تفاوت نبودی. اما من حالم اصلا خوب نیست. روحیه ی خوبی ندارم که بتونم مثبت فک کنم. فقط از خدا میخوام خودش حالمو خوب کنه که بتونم از ته دلم بخندم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/تمام-رموز-قانون-جذب

شما میدونی چه سایتی هیت واسه تعبیر خواب؟

مطمین باش بدتر از من نبودی من نابووووودددد بودم ولی الان الحمدلله بهترم

من مدتهاست دیگ اون آدم شاد سابقی ک بودم نیستم. خیلی حالم بده خیلی کم حرف شدم همش توو فکرم‌. تمام طول روز رو تووو فکرم