2777
2789
عنوان

داداشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 137 پست
ممنون گلم😊 آره واقعا مگه من قراره چندسال عمر کنم که دوسه سالشو پشت کنکور هدر بدم؟؟ همه فرهنگیان ...

ابجی اگ تلاش کنی بقیه عمرت همیشه حقوق داری و کیفتو میکنی زندگیتم همیشه رو ب راهه ب نظرم یکم بیشتر فکر کن من ب خاطر فرهنگیان 2سال پشت موندم ولی الان ک قبول شدم هم سر بار نیستم همم یه جورایی حس میکنم مستقل شدم ب نظرم بهتره یکم بیشتر فکر کنی سعی کن ب حاطر ایندت تصمیم بگیری بازم راهنماییت کردم تا بعدنا عین خیلیا پشیمون نشی هنوز فرصت داری سنتم فککنم بخوره برا فرهنگیان بیشتر فکر کن بحث یه عمر زندگیته

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
نههههه بابا انتگرال کجا بود🤣 ...فوقمو گرفتم..بهمن۹۷..استراحت دارم میکنم ک بهمن ۹۸ کارشناسی برم

آخه الان یکی از دوستان بالا گفت انتگرال داره😑😁

موفق باشی گلم😍

یکی از پسرای کلاسمون به آقای انتگرال معروفه😂از مهندسی بخاطر انتگرال فرارررر کرده

الانم تو هر جمله یکی دوتا انتگرال میگه😂گفتم اگه اینم انتگرال داره بهش بگم فرار کنه🙊😁

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی اگ تلاش کنی بقیه عمرت همیشه حقوق داری و کیفتو میکنی زندگیتم همیشه رو ب راهه ب نظرم یکم بیشتر فک ...

چشم عزیزدلم

ممنونم که خواهرانه راهنماییم کردی گلم🙂😘❤

آخه الان یکی از دوستان بالا گفت انتگرال داره😑😁 موفق باشی گلم😍 یکی از پسرای کلاسمون به آقای انتگ ...

فدات عزیزم.همچنین..ن‌انتگرال نداره فقد درسای تخصصی حسابداری؛و ریاضی پیش و ریاضی ۱ ک راحتن ریاضی پیش ترم اول میرن بهت

یه صلوات مهمونم کنید💕
فدات عزیزم.همچنین..ن‌انتگرال نداره فقد درسای تخصصی حسابداری؛و ریاضی پیش و ریاضی ۱ ک راحتن ریاضی پیش ...

آهااا

نههههه بابا انتگرال کجا بود🤣 ...فوقمو گرفتم..بهمن۹۷..استراحت دارم میکنم ک بهمن ۹۸ کارشناسی برم

شاید دانشگاه شما سخت نمیگیرن. چمران اهواز خیلی سخت گیری میکردن. استادهامون تست های کارشناسی ارشد رو برا امتحان ها آزمون میگرفتن. بعد که اعتراض میکردیم میگفتن از حالا باید آماده بشین برا ارشد. دقیقا ترم دو انتگرال هم داشتیم. 

یعنی معلمی خیلی از حسابداری برترِ؟؟😪😞

پسرداييم رشتش حسابداريه

حقوقشو خودش تعيين ميكنه

الانم ك دو سه تا شركت بزرگو هر هفته ميره

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
شاید دانشگاه شما سخت نمیگیرن. چمران اهواز خیلی سخت گیری میکردن. استادهامون تست های کارشناسی ارشد رو ...

یا خداااا

واسه ما فعلا خوب به نظر میان

خیلیم هوای انسانی هارو دارن😅

پسرداييم رشتش حسابداريه حقوقشو خودش تعيين ميكنه الانم ك دو سه تا شركت بزرگو هر هفته ميره

موفق باشه😊

راضیه؟

عزیزم حسابداری رشته ی خوبیه ولی خیلی حسابدار زیاد داریم...در صورتی شما موفق خواهی بود که اطلاعات و سطحت رو انقدر بالا ببری که بتونی تو ازمون های استخدامی از جمله بانک قبول بشی

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
واقعا؟ یعنی معلمی خیلی بهتره؟

شما حسابداري بخوني بازار كارت خيلي بيشتره همه جا ميخانت

بانكا شركتا موسسات

ولي معلمي فقط يه جا ميخانت 

بعدم يه بازنشسته فرهنگي با حقوق كم ميشي

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖