2777
2789
عنوان

داداشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 137 پست
حق با داداشته  ناراحت شدن نداره ک 🤔

وا، چرا 

اتفاقا درآمد حسابداری و سطح پیشرفت توش خیلی زیاده، زمینه کارش از تو یه مغازه کوچیک تا یه شرکت خیلی بزرگ هست یعنی همه جا میتونی کار کنی 

من خودم قبلا حسابدار بودم خوب هم در مي اوردم، تو هر جا هم بودم کلی تحویلم میگرفتن

ولی اگر بهش علاقه نداری نرو، چون اذیت میشی، فقط با علاقه وارد این رشته بشو 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
دروغ که ندارم الکی بیام به استارتر بگم ریاضی داره. اون موقع اگه کسی به خودم میگفتم شاید تصمیم بهتری ...

گلم کسی نگفت تو دروغ میگی ک🙁

ببخشید اگه ناراحت شدی❤

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ که ندارم الکی بیام به استارتر بگم ریاضی داره. اون موقع اگه کسی به خودم میگفتم شاید تصمیم بهتری ...

ریاضیات اصلا سخت نیست که اذیت کنه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
وا، چرا  اتفاقا درآمد حسابداری و سطح پیشرفت توش خیلی زیاده، زمینه کارش از تو یه مغازه کوچیک تا ...

دوسش دارم 

مشکل من دیپلم انسانیمه ک میگن بچه های انسانی سخته واسشون...

موفق باشه😊 راضیه؟

چرا راضي نباشه هم سن شوهره منه ، ماشاءالله هم خونه داره هم ماشين

هم مسافرت خارجيشو ميره

الانم ب فكر مهاجرته

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

در مورد شغل و آینده کاری کسی نمیدونه بعدا چی پیش میاد. شاید شانس شاید تقدیر...... مثلا زمان ما بعضی ها جایی قبول نمیشدن میرفتن دانشگاه آزاد تربیت بدنی میخوندن. حتی یکی از دوستام میگفت استادمون میگه بیکاری اینهمه هزینه برا این رشته..... بعد یه دفه گفتن میخایم معلم ورزش بزاریم برای ابتدایی ها، هر کی تربیت بدنی خونده بود استخدام شد. اونایی که تربیت بدنی خونده بودن تو تخیلشونم همچین چیزی نمی گنجید.... 

شما حسابداري بخوني بازار كارت خيلي بيشتره همه جا ميخانت بانكا شركتا موسسات ولي معلمي فقط يه جا ميخ ...

دقیقا

منم همینو میگم

زمینه پیشرفت تو حسابداری فراهمتره

منکر مزایای عالی معلمی نمیشم ولی خب حسابداریم اونقدر بد نیست دیگه...

عزیزم حسابداری رشته ی خوبیه ولی خیلی حسابدار زیاد داریم...در صورتی شما موفق خواهی بود که اطلاعات و س ...

درسته 

ممنون گلم

نمیخوام ناامیدت کنم ولی اوضاع یکجوری شده که فرقی نمیکنه چه رشته ای میخونی چون هیچ کس سرجاش نیست مگه اینکه بخت یارت باشه وکار گیرت بیاد وگرنه خیلیا هستن حسابداری خوندن الان تو خونه مدرکشونو فقط قاب کردن خیلی ببخشید ولی رشته داداشتون به مراتب از رشته شما بهتره همه ادارات شرکتها کارخونه ها به چند نفر نیروی مهندس کامپیوتر نیاز دارن ولی نهایتا به یک نفر نیروی حسابدار نیاز دارن من اگه جات بودم درمورد انتخاب رشته تجدیدنظر میکردم مثلا رشته ای انتخاب میکردم که بعدا خودم بتونم براخودم اشتغالزایی کنم نه ایکه منتظر استخدام باشم مثل رونشناسی و مشاوره ، حقوق، ...

😊
در مورد شغل و آینده کاری کسی نمیدونه بعدا چی پیش میاد. شاید شانس شاید تقدیر...... مثلا زمان ما بعضی ...

آره واقعا...

اینجا هی چیز قابل پیش بینی نیست.اینجا ایران است😁😅

ما که تلاشمونو میکنیم ببینیم خدا چی میخواد😊😄

نمیخوام ناامیدت کنم ولی اوضاع یکجوری شده که فرقی نمیکنه چه رشته ای میخونی چون هیچ کس سرجاش نیست مگه ...

نه خواهش میکنم

اتفاقا روانشناسی روزانه هم توی همین دانشگاهم قبول شدم

ولی اینقدر که گفتن بازار کار نداره که اصلا دورشو خط کشیدم😂😁

حسابداری خیلی رشته ی خوبیه اگه کار بلد باشی میتونی جای خوبی استخدام شی من خودم مدیریت بازرگانی میخون ...

اوهوم

موفق باشی عزیزدلم