2777
2789
عنوان

داداشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 137 پست
واقعا؟ یعنی معلمی خیلی بهتره؟

معلمی خیلی خوبه سعی کن رفع محرومیت کنی بسینی دوباره بخونی قبول شی هم یه عمر استخدام رسمیی همم جایگاه اجتماعیت بالاس دغدغه شغل هم نداری😘منم سال قبلم قبول نشدم رفتم شبانه روانشناسی همزمان برا کنکور خوندم رتبم شد1003 الانم دبیری قبول شدم

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سال رو یا فقط سال آخر؟؟ احتمالا مباحثی که پیش نیاز لازم داره رو  برم پیش معلم خصوصی...

مثلا درس اقتصاد کتابش توضیحی بود. ولی امتحانش از اون توضیحات مساله میداد و باید طبق توضیحات مساله رو با انتگرال و..... حل میکردیم. راستش ترم یک اقتصاد و ریاضی رو افتادم. طول کشید تا ریاضی رو راه افتادم. چون ما ریاضی نخونده بودیم. ولی بچه های ریاضی میگفتن خیلی آسون اند

معلمی خیلی خوبه سعی کن رفع محرومیت کنی بسینی دوباره بخونی قبول شی هم یه عمر استخدام رسمیی همم جایگاه ...

ایول چه عالی

موفق باشی گلم

فعلا ک شاید تکمیل ظرفیت شرکت کردم

آخه حس خوبی نسبت به رشتم پیدا کردم😅😍دلم نمیاد عوضش کنم

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
ایول چه عالی موفق باشی گلم فعلا ک شاید تکمیل ظرفیت شرکت کردم آخه حس خوبی نسبت به رشتم پیدا کردم😅 ...

ایشالا موفق باشی مهم علاقست... ولی خب اینم یادت باشه خیلیا الان حسابداری میخونن و بیکاذن و فوووق العاده رشته سختیهههه 

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
مثلا درس اقتصاد کتابش توضیحی بود. ولی امتحانش از اون توضیحات مساله میداد و باید طبق توضیحات مساله رو ...

آهااا

آره شما فقط آمار داشتین 

ما ریاضی و آمار...فعلا ک حرفی از انتگرال نزدن ولی مشتق و کاربردهاش و حد و پیوستگی هست ک من نخوندم😅

ایشالا موفق باشی مهم علاقست... ولی خب اینم یادت باشه خیلیا الان حسابداری میخونن و بیکاذن و فوووق الع ...

ممنون عزیزم