2777
2789
عنوان

داداشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 137 پست
اره كافيه يكى از فاميلاى گردن كلفتت تو بانك باشه يه بار يه بانك رفتم شهرت بيشتر كارمنداش يكى بود ...

الان اینجوری نیست. شوهرم کارمند بانکه تو گزینه. خیلی سخت گیری میکنن. چند مرحله آزمون.... بعد هم بیشتر پسر پذیرش دارن. اداره ها بخاطر مرخصی زایمان و تایم شیر دهی و..... به صرفشون نیست خانم استخدام کنن

هنووز سنت کمه که اینطوری فکر میکنی حالا کارگری یا مدیریتی همه به نوعی کارگرن تو این جامعه  رفت ...

آره واقعا

ولی کلمه ی کارمند قشنگتر نیست؟؟

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من ک پارتی ندارم

خدا رو كه دارى توكل بر خدا

همسر منم هيچ پارتى نداشت پنج بار استخدامى شركت كرد امتحانو قبول ميشد تو مصاحبه ردش ميكردن براى اينكه قبلش يكيو استخدام كرده بودن همش نمايشى بود تا اينكه اخرين بار كه فكرشو نمى كرد قبول شد

از الان برو کتاب‌های ریاضی دبیرستان ریاضی رو بخون. 

سه سال رو یا فقط سال آخر؟؟

احتمالا مباحثی که پیش نیاز لازم داره رو  برم پیش معلم خصوصی...

آره واقعا ولی کلمه ی کارمند قشنگتر نیست؟؟

😂😂😂 دلم برای ۱۸ سالگیم تنگ شد 

به نظرم جلوی داداشت حساسیت نشون نده 

بگووو من میخوام مدیر بانک شم 

چرا واژه کارمند قشنگ تره ولی وقتی وارد بازار کار بشی میفهمی با کارگری فرقی نداره

خودت نخواستی کار کنی؟

آزمونهای استخدامی تعداد محدود میگیرن. چند نفر. شرکت های خصوصی هم شوهرم دوست نداشت کار کنم. یک تعداد از بچه های همکلاسیم یا ارشد رفتن یا شرکت های خصوصی. چند نفری هم ادارات استخدام شدن

😂😂😂 دلم برای ۱۸ سالگیم تنگ شد  به نظرم جلوی داداشت حساسیت نشون نده  بگووو من میخوام م ...

شما هم مسخره نکن دیگهههه😅😂😁

آره بابا بیخیالش

همون موقعم بهش گفتم آها اونوقت تو ک کامپیوتر خوندی میخوای چیکاره شی؟؟

از همین الان بابام بهش گفته من کاملا ساپورتت میکنم...آقا پررو شده😑