2777
2789
عنوان

داداشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 137 پست
عزیزم ناراحت نباش مردم ایران کلا همینن الان شما حقوق شهید بهشتی رو هم میاوردی پزشکی دانشگاه تهران رو ...

آره واقعا...خودش کاردانش رشته ی کامپیوتر میخونه...همش با پول و... قبول میشه.خیلیم به من حسودی میکنه🙄ولی الان دلم واقعا شکست😔

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی معلمی خیلی از حسابداری برترِ؟؟😪😞

معلمم کارگره والا صبح تا شب با بچه های الان سروکله بزن دستت گچی بشه 

سعی کن موفق باشی تو رشته ات هرچیزی که هست بهترین باااش 

الان حسابدارم هست برای کارخونه های بزرگن 

میتونی بری بانک 

خیلی جاهاا میتونی کار کنی

معلمی تنهااا نقطه قوتی که داره اینه تابستون تعطیلی

حسابداری کجا قبول شدی؟ من حسابداری چمران اهواز خوندم. ورودی 87

خلیج فارس بوشهر عزیزم

موفق باشی

اوهوم میخوام آزمون بدم در آینده دلم شکست😔

نمیخام تو دلت رو خالی کنم ولی حسابداری برای بچه های انسانی خیلی سخته. درس هاش همه ریاضی دارن. بچه های انسانی هم که زیاد ریاضی نخوندن. منم از انسانی رفتم حسابداری خیلی سخته خودت رو برسونی به بچه هایی که از تجربی و ریاضی اومدن

معلمم کارگره والا صبح تا شب با بچه های الان سروکله بزن دستت گچی بشه  سعی کن موفق باشی تو رشته ...

اوهوم منم اینارو سنجیدم...نمیگم معلمی بده ولی خب حسابداریم اینقدر بد نیست که کارگری حساب بشه!

اره كافيه يكى از فاميلاى گردن كلفتت تو بانك باشه يه بار يه بانك رفتم شهرت بيشتر كارمنداش يكى بود ...

خخخ خانوادگی یه جا شاغلن😂😁

اوهوم منم اینارو سنجیدم...نمیگم معلمی بده ولی خب حسابداریم اینقدر بد نیست که کارگری حساب بشه!

هنووز سنت کمه که اینطوری فکر میکنی حالا کارگری یا مدیریتی همه به نوعی کارگرن تو این جامعه 

رفتگر داریم فوق لیسانس داره 

نمیخام تو دلت رو خالی کنم ولی حسابداری برای بچه های انسانی خیلی سخته. درس هاش همه ریاضی دارن. بچه ها ...

آره میدونم عزیزم..‌‌.

همه ی اینارو میدونم و با این وجود دوست دارم ادامه بدم...دلم روشنه

واسه تو خیلی سخت بود عزیزم؟