2777
2789
عنوان

شب اخر

392 بازدید | 48 پست

سلام دوستان ازوقتی که باهمسرم ازدواج کردم شکاک بد دل بودش گفتم بجه بیارم خوب میشه بدتر شد ولی دیکه خسته شدم ازمحدود بودن تنهایی هیچ برنامه مجازی ام نمیزاره برم امشب میخام حرف اخرمو بزنم بگم یا شکاک بودن بددلیشو درست کنه یا بچمو میزارم میرم میدونم که نمیده 

زندگیم پسرمه

یعنی چی مگه فضای مجازی چی داره ارزش نداره زندگیت نابودنکن بچه هم داری

فکرکروم خیانت کرده میخوای بری

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم دنیا دو روزه نمیدونم چرا اینقد زندگیو برا ادم زهر می کنن ،خیلی بده اینطوری پیش مشاور برید با خانوادت درمیون بزار

خنده ی تلخِ من از گریه غم انگیز تراست😔میشه ی صلوات برای ارامشم بفرستین.
یعنی چی مگه فضای مجازی چی داره ارزش نداره زندگیت نابودنکن بچه هم داری فکرکروم خیانت کرده میخوای بری

اخه فقط فضای مجازی نیست بیرونم نمیزار برم هفته ای یک بار باخودش بچمم خودش میبره

زندگیم پسرمه

خونه مادرت چی؟

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ازدواجتون سنتی بوده یا دوست بودین

احتمالان بااین رفتاردوس بوده

هی عزیزم دنیا دو روزه نمیدونم چرا اینقد زندگیو برا ادم زهر می کنن ،خیلی بده اینطوری پیش مشاور برید با خانوادت درمیون بزار

خنده ی تلخِ من از گریه غم انگیز تراست😔میشه ی صلوات برای ارامشم بفرستین.

منم 

سه ساله ازدواج کردم با خودش ومادرش میرم  سه تا خواهر دارم  سالی یک بار میرم خونه بابام  هم با خودش میرم  ولی دیگه قبول کردم البته بعضی موقعها  نق میزنم