2789
عنوان

ازدواج دوم

264 بازدید | 12 پست

سلام دوستای عزیز خواهرم 25 سالشه و جدا شده حدود یک ساله.... اقایی از اقوام دورمون 28 سالشونه و شیش ماه بعد عروسیش خانومش توی تصادف فوت شدن و الان سالگرد خانمشون ماه پیش تموم شد.... پدرشون خواهر منو از پدرم خاستگاری کردن....توی پیج اینستاگرامشون خیییییلی اهنگ و عکسای غمناکی میذارن دیدم خیییلی داغون بود.... بنظر شما افسردگی یا مشکلی پیش نمیاد؟ ؟ میشه جواب بدید ممنون..

با کسی ک همدم زندگیش فوت شده ازدواج نکنن بهتره . چون به هر حال اون اقا الان حال و روز خوبی ندارن همش فکر همسر قبلیشن ب خصوص الان ک مدت زیادی نگذشته همش یکسال رفته مشخصه ک نمیتونه فراموش کنه . و ممکنه مشکل ساز بشه و خواهرت هم اذیت بشه . انشالله پیشنهادات بهتر بعدی . 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با احتیاط انتخاب کنید. مردهایی داریم با وجود تاهل تند خیانت می کنند ولی برعکسش هم هست. تو زن دوم دنبال خصوصیات زن اول فوت شده هستند. 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

اصلا با همچین ازدواج های موافق نیستم ول بشناسش و با سلایق رفتار فانتزیهاش اشنا شو ببین باعث تحقق رشد وجود روانیت خواهد شد یا نه بعد اقدام کنید وگرنه تا اخر عمرتون با عذاب زندگی کنید که چرا اینجور شد... 

با کسی ک همدم زندگیش فوت شده ازدواج نکنن بهتره . چون به هر حال اون اقا الان حال و روز خوبی ندارن همش ...

اخه خیییلی ها میگن با کسی ک همسرش جدا شده ازدواج نکن کسی ک همسرش فوت شده ازدواج کن

ببین بایدببینی خوده پسردوست داره ازدواج کنه یاخانوادش میخان ازتنهایی درش بیارن بایدببینی خوده پسره علاقه یی داره

بعدم خواهرت بایدقبول کنه ان خانم توزندگی ان اقابوده شایدمدت زمانی بگذره تافراموشش کنه واعصاب خوردی درست نکنه شایدم باخواهرشماازدواج کردوحالش خوب شد

فقط بایدببینی خوده پسرامیخادازدواج کنه یاخاسته خانوادش بوده

😐😐😐

بیشترازاین جنبه میگن کسی که دچارشکست شده مثلایک اقاباخانمش طلاق گرفته یعنی نتونسته مشکلاتش راحل کنه خاطره بدتری داره همش فکرمیکنن خانم هامثل همن ومشکلاتشون زیادتره

جدی☺

این حرفها چیه عزیزم...

هر خواستگاری که مییاد چه خانمش فوت شده چه مطلقه باید حسابی تحقیق کنین..

فکر نکنم این اقا الان شرایطه ازدواجشو داشته باشه

منم خواستگاری داشتم که خانمش ۳ سال بود فوت شده بود ولی همش ازش یاد میکرد به خاطره همین ردش کردم

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین