2777
2789
عنوان

کدبانوهای گل

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 17 پست

همه موادو خورد کن گل کلم را همین طور که خورد میکنی بریزتو ظرف آب نمک دوساعتی تا بوی بدش بره بعد ابکش کن

من جدا جدا همه را یه قل میذارم بزنه یه کوچولو نرم بشه شوهرم سفت دوست نداره به جز خیار,ساقه کرفسو که جوشوندم ابشو نمیریزم که به ترشیم طعم بده بقیشو ابکش میکنم وقتی ابش رفت تو ظرف بزرگ قاطی میکنم به گل کلم موقع جوشیدن زرد چوبه میزنم بعد موسیرم که خیس کردم میریزم قاطی مواد برگ کرفس نعنا خشک سیاهدونه کم ترخون خشک آب نمک درست میکنم با سرکه قاطی میکنم ظرف مورد نظرمو از مواد پر میکنم اب نمکو و سرکه میریزم اخرم روش سرکه میریزم که میخام در ظرفو ببندم ببین سلیقتون ترشه یا رو به شوری 

موفق باشی

بعضی موقع ها اگه بخوام تیزی سرکه کم بشه کمی آب بهش اضافه میکنم و‌میذارم بجوشه، یکی دوتا تیکه کوچیک ن ...

نبات چرا؟بعد همون ابی که داخلشجوشیده میریزی داهل ظرف درسته چون سرکه داره

من ابکش میکنم ابشو میریزم بره اب نمک جدا درست میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نبات چرا؟بعد همون ابی که داخلشجوشیده میریزی داهل ظرف درسته چون سرکه داره من ابکش میکنم ابشو میریزم ...

بله دیگه آب و میریزم تو سرکه باهم بجوشن،،، اینجوری دیگه ترشی کپک نمیزنه،،، اگه سرکه رو نجوشونی، موادتم آب داشته باشه و خشک نباشه، ترشی کپک میزنه

نباتم تیزی سرکه رو میگیره و خیلی ترشی رو خوشمزه میکنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.