2777
2789
عنوان

کدبانوهای گل

168 بازدید | 17 پست

سلام کدبانوهای عزیزززم .امیدوارم حالتون خوب باشه .دوستان میشه طرز درست کردن ترشی رو بهم بگید من میخوام کلم وبادمجون فلفل خیار هویج کرفس توش باشه.ممنون میشم 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

همش و بشور خورد کن بریز تو دبه روشم سرکه و کمی نمک و سبزی معطر درشوببند بذار برسه😁😁😁

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

همه رو با سیر پیاز و فلفل تند ریز کن روش نمک فلفل زیره و تخم گشنیز و سیاهدانه و نمک و سبزی معطر بریز چند تا حبه سیر هم بزار روش سرکه بریز

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همشو خرد میکنی نمک و فلفل و سیر هم میزنی خوب مخلوطشون میکنی بعد میریزی تو ظرف مورد نظرت و سرکه رو میریزی روش و درشو میبندی 

ما سرکه خالی نمیریزیم با آب میجوشونیم میذاریم سرد بشه بعد میریزیم

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

دوستانی که انلاینید لطفا کمکم کنید پیش شوهرم خجالت نکشم ☹

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
همشو خرد میکنی نمک و فلفل میزنی خوب مخلوطشون میکنی بعد میریزی تو ظرف مورد نظرت و سرکه رو میریزی روش ...

اخه میگن کلم  و بادمجون روباید یکم بجوشن تواب

همه رو با سیر پیاز و فلفل تند ریز کن روش نمک فلفل زیره و تخم گشنیز و سیاهدانه و نمک و سبزی معطر بریز ...

سبزی معطر یعنی چیا؟

همه رو بشور و خورد کن، و بذار کامل آبشون خشک بشه،،، سرکه رو بریز تو قابلمه، روی گاز، بعد موادتو بریز تو سرکه بذار یکی دوتا قل بزنه، بعدم نمک و فلفل و گلپر و زردچوبه و تخم گشنیز بریز،،، توی موادتم از سیر و موسیر و اگه خواستی کمی نعنا خشک، یا اگه دوست داشتی سبزی ترشی که ریز خورد کردی بریز توش،،،، خودم کلم قرمزم توش خورد میکنم، ترشیم قرمز خوشرنگ میشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ما تو ترشی مخلوط بادمجون نمیریزیم فک کنم جالب نمیشه

ما گل کلم، هویج، کرفس، خیار و سیر میریزیم

ترشی بادمجون جداست کلا

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

همه رو بشور و خورد کن، و بذار کامل آبشون خشک بشه،،، سرکه رو بریز تو قابلمه، روی گاز، بعد موادتو بریز ...

مرسی عزیزم

من همه موادمو میریزم توی سرکه، میذارم یکی دوتا قل بزنه، اینکار باعث میشه ترشیم یه کم لعابدار بشه،، اصلا بینظیر میشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اب هم میزنی به سرکه ؟

بعضی موقع ها اگه بخوام تیزی سرکه کم بشه کمی آب بهش اضافه میکنم و‌میذارم بجوشه، یکی دوتا تیکه کوچیک نباتم میندازم توش