بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه لطفا بیشتر توضیح بدین درباره ساعت کارشون درامدشون اینکه شغلش دایمی یا نه
بیمه داره اما استخدام نه و سابقه کاری هم حساب نمیشه حدود یه تومن حقوقشه با نصب و پشتیبانی و اینا دو در ماه هر وقت دستگاه خراب شه باید انکال باشه و سریع برسونه خودشونه پشتیبانی کار سختیه پشتیبانها مشکلات زیادی دارند. اول اینکه این کار سخت است. مشکلات عملی دارد. یک کیف چهار و پنج کیلویی بر دوش پشتیبان است و در سرما و گرما این سو و آنسو میرود. در طول روز باید به ۵۰ پذیرنده سر بزند. به 20پذیرنده باید فرم بدهد. پنج دستگاه در کیفش دارد. بروشور هم به او داده اند تا توزیع کند. این کیف را همیشه باید همراه خودش داشته باشد. وزن کیف بین ۵ کیلو تا ۹ کیلو است. حالا شما حساب کنید ۵ ساعت با یک کیف ۵ کیلویی در خیابان باشید طبیعتا سخت است. اصلا کیف هم نداشته باشید فقط ۵ ساعت در خیابان زیر آفتاب راه بروید کار خیلی سختی است. از این بدتر وارد مغازه که میشوند. فرد سرش گرم کار خودش است. پشتیبان می گوید میخواهم دستگاه را سرویس کنم. مغازهدار هم میگوید سرم شلوغ است الان نمیشود. برای پشتیبان سخت است که برود و دوباره بیاید. هر رفت وبرگشت زمانی مصرف میکند. اگر این زمانها زیاد شود به میانگین سرویسهایش نمیرسد. باید تعامل مثبتی داشته باشند، به همین دلیل کار سختی است. نکته دیگر اینکه اگر با کار پشتمیزنشینی مقایسه کنید، شاید شغل سطح بالا تعبیر نشود. خیلی از افراد آن را با ویزیتوری مقایسه میکنند. بعضیها بلدند، یعنی آدمهای پختهای هستند. شرایط خودشان را طوری تنظیم میکنند تا راحت بتوانند کار را انجام دهند. اما بعضاً 2-3 سال بیشتر نمیتوانند بمانند.
تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را
سلام عزیزم خوبی فدات من همونم که برات چله حقشناس و انجام دادم
عزیزم به مادرت بگو براازدواجت نمازهفت بانو رو انجام بده خیلی مجربه
نایب چله میشم هرکسی خواست بگه فقط اینم بگم دوستان اون کاربری که کلاهبرداری کرده من نیستم اینقد منو گزارش نزنید انصاف نیس من ازاین پولا تو زندگیم خرج نمیکنم که فردابچم حروم لقمه بشه اونی که این غلط و میکنه حتما ازخذاترسی نداره من مشکل مالی دارم درست اما راضیم از گرسنگی بمیرم تاباپول دزدی خودمو بچمو سیرکنم پس زود قضاوت نکنین ممنونم