2777
2789

نه کارمند شرکتای واسطه ی پرداخت الکترونیکن بیمه دارن اما درامدشون کمه رول کاغذ و اینا میدن مغازه ها یا مشکلی باشه حل میکنن

تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را
نه کارمند شرکتای واسطه ی پرداخت الکترونیکن بیمه دارن اما درامدشون کمه رول کاغذ و اینا میدن مغازه ها ...

بیمشون برای کجاست

حال من خوب است اما تو باور نکن!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه کارمند شرکتای واسطه ی پرداخت الکترونیکن بیمه دارن اما درامدشون کمه رول کاغذ و اینا میدن مغازه ها ...

میشه لطفا بیشتر توضیح بدین درباره ساعت کارشون درامدشون اینکه شغلش دایمی یا نه

میشه لطفا بیشتر توضیح بدین درباره ساعت کارشون درامدشون اینکه شغلش دایمی یا نه

بیمه  داره اما استخدام نه و سابقه کاری هم حساب نمیشه  حدود یه تومن حقوقشه  با نصب و پشتیبانی و اینا دو در ماه  هر وقت دستگاه خراب شه باید انکال باشه و سریع برسونه خودشونه پشتیبانی کار سختیه پشتیبان‌ها مشکلات زیادی دارند. اول اینکه این کار سخت است. مشکلات عملی دارد. یک کیف چهار و پنج کیلویی بر دوش پشتیبان است و در سرما و گرما این سو و آن‌سو می‌رود. در طول روز باید به ۵۰‌ پذیرنده سر بزند. به 20‌پذیرنده باید فرم بدهد. پنج دستگاه در کیفش دارد. بروشور هم به او داده اند تا توزیع کند. این کیف را همیشه باید همراه خودش داشته باشد. وزن کیف بین ۵ کیلو تا ۹ کیلو است. حالا شما حساب کنید ۵ ساعت با یک کیف ۵ کیلویی در خیابان باشید طبیعتا سخت است. اصلا کیف هم نداشته باشید فقط ۵ ساعت در خیابان زیر آفتاب راه بروید کار خیلی سختی است. از این بدتر وارد مغازه که می‌شوند. فرد سرش گرم کار خودش است. پشتیبان می گوید می‌خواهم دستگاه را سرویس کنم. مغازه‌دار هم می‌گوید سرم شلوغ است الان نمی‌شود. برای پشتیبان سخت است که برود و دوباره بیاید. هر رفت وبرگشت زمانی مصرف می‌کند. اگر این زمان‌ها زیاد شود به میانگین سرویس‌هایش نمی‌رسد. باید تعامل مثبتی داشته باشند، به همین دلیل کار سختی است. نکته دیگر اینکه اگر با کار پشت‌میزنشینی مقایسه کنید، شاید شغل سطح بالا تعبیر نشود. خیلی از افراد آن را با ویزیتوری مقایسه می‌کنند. بعضی‌ها بلدند، یعنی آدم‌های پخته‌ای هستند. شرایط خودشان را طوری تنظیم می‌کنند تا راحت بتوانند کار را انجام دهند. اما بعضاً 2-3 سال بیشتر نمی‌توانند بمانند. 

تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را
بیمه  داره اما استخدام نه و سابقه کاری هم حساب نمیشه   حدود یه تومن حقوقشه  با ...

ببخشید عزیزم توی شهرستان هم این مشکلات هست یا. نه

بیمه  داره اما استخدام نه و سابقه کاری هم حساب نمیشه   حدود یه تومن حقوقشه  با ...

یه خواستگار اومده برام شغلش اینه موندم چکار کنم

سلام عزیزم خوبی فدات من همونم که برات چله حقشناس  و انجام دادم

عزیزم به مادرت بگو براازدواجت نمازهفت بانو رو انجام بده خیلی مجربه 

نایب چله میشم هرکسی خواست بگه فقط اینم بگم دوستان اون کاربری که کلاهبرداری کرده من نیستم اینقد منو گزارش نزنید انصاف نیس من ازاین پولا تو زندگیم خرج نمیکنم که فردابچم حروم لقمه بشه اونی که این غلط و میکنه حتما ازخذاترسی نداره  من مشکل مالی دارم درست اما راضیم از گرسنگی بمیرم تاباپول دزدی خودمو بچمو سیرکنم پس زود قضاوت نکنین ممنونم
2791
2779
2792