2777
2789
عنوان

پسری ک خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 29 پست
مثلا دوماه دیگه ازمون استخدامی دارم وبرام خیلی مهمه قبول شم.. الان نمیدونم کدوم دراولویت قراربدم.. ب ...

پس میخواین از قانون جذب هم استفاده کنین 

راستی کتاب های کاترین پاندر و 4 اثر از فلورانس رو خوندین؟خیلی کمکتون میکنه تو جذب

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
ببین گلم اگه بخوای همه رو باهم انجام بدی بدتر ذهنتو سردرگم میکنی  یواش یواش پیش برو مثلا صبحا ...

یعنی هرروز صبح مدیتیشن آرامش بخش انجام بدم؟؟ 

تمرین خواسته هام رو هرچندروز یه بار انجام بدم؟؟ 

واسه تمرین خواسته هام موزیک گوش بدم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس میخواین از قانون جذب هم استفاده کنین  راستی کتاب های کاترین پاندر و 4 اثر از فلورانس رو خون ...

فلورانس یکمش خوندم برام سنگین بود متنش، حال نکردم😁

قانون جذب بلدم تو عمل کردن مشکل دارم

چه عالی گلم😍 دیگه باید ببینی بیشتر به کدوم کشش داری و به همون فکر کنی

به بانک بیشتر کشش دارم ولی الان فقط آزمون دبیری هست  بانکم بعدشه  من باید ازهمه فرصتام استفاده کنم هرشغل دولتی قبول شم راضیم.. 

اگه تو ذهنم گنگ بخواستم برسم چطوره؟؟ مثلا  تصورکنم ازقبولی تو مصاحبه خیلی خوشحالم و دارم به بقیه خبرمیدم  اینطوری بهتر نیست؟؟ چون نمیخوام خودمو به یه شغل محدود کنم

یعنی هرروز صبح مدیتیشن آرامش بخش انجام بدم؟؟  تمرین خواسته هام رو هرچندروز یه بار انجام بدم؟؟& ...

بله هر روز مدیتیشن آرامش کن که زود برات اثر بزاره 

برای تمرین خواسته هات لازم نیست حتما موزیک خاصی گوش بدی....میتونی یه موزیک شاد که بهت انگیزه میده رو بزاری تصور بکنی

به بانک بیشتر کشش دارم ولی الان فقط آزمون دبیری هست  بانکم بعدشه  من باید ازهمه فرصتام است ...

گلم همه چی به خودت و تصورت و تفکرت بستگی داره وقتی به نظرت اینطوری موفق میشی انجامش بده هیچ ایرادی نداره فقط نباید بزاری اصلا حس منفی بیاد سمتت

فلورانس یکمش خوندم برام سنگین بود متنش، حال نکردم😁 قانون جذب بلدم تو عمل کردن مشکل دارم

عزیزم شما چیزی درباره سابلیمینال میدونی؟(اگه نه تو گوگل سرچ کن)

یادم رفت بگم برای جوش صورتت و ریزش موت میتونی استفاده کنی 

تو یوتیوب پر از سابلیمینال های رایگانه که اگه بخوای ازش استفاده کنی فقط کافیه تو یوتیوب سرچ کنی به انگلیسی(به طور مثال سابلیمینال سفیدی پوست)کلی برات بالا میاره و با گوش دادنشون بهت قول میدم خیلی سریع روت اثر میزاره من خودمم استفاده کردم فقط باید حواست باشه پر بازدید تریناشو دانلود کنی یا اگه بازم شک داری تو سایت های ایرانی میفروشن میتونی بخری

عزیزم شما چیزی درباره سابلیمینال میدونی؟(اگه نه تو گوگل سرچ کن) یادم رفت بگم برای جوش صورتت و ریزش ...

تمرینای اونو هرروز انجام بدم؟؟ 

من درمورد ظاهرم اگه بخوام پوستم صاف بشه ودماغم کوچیکتربشه و.. همش بایه تمرین انجام بدم یا اول رو یه چیزی کارکنم بعدش بعدی؟؟ 

تمرینای اونو هرروز انجام بدم؟؟  من درمورد ظاهرم اگه بخوام پوستم صاف بشه ودماغم کوچیکتربش ...

اره میتونی تو یه تمرین همشو انجام بدی 

اون فیلمایی که تو آپارات هست هم خوبه؟؟ 

اره فکر کنم خوب باشه چون اینام از یوتیوب دان شده دیگه

ولی میتونی اینارو 4 تا 5 بار در روز گوش کنی

اره فکر کنم خوب باشه چون اینام از یوتیوب دان شده دیگه ولی میتونی اینارو 4 تا 5 بار در روز گوش کنی

من که میخوام  هم صورتم صاف و روشنتربشه هم تپل و هم بینیم کوچیکتر.. نظرت چیه یه عکسی که این خصوصیات داره رو پیداکنم و یه موزیکی که واسم آرامش بخش هست رو بااون عکسه گوش بدم؟ 

اگه موزیک خوبی هم میشناسی معرفی کن لطفا🙏

من که میخوام  هم صورتم صاف و روشنتربشه هم تپل و هم بینیم کوچیکتر.. نظرت چیه یه عکسی که این خصوص ...

فکر خوبیه

موزیک به سلیقه خودت بستگی داره باید رو خودت تست کنی ببینی کدومش بیشتر روت تاثیرمیزاره ولی برای این مواردا صدای طبیعت عالیه خصوصا اگه با صدای بارون قاطی باشه

موزیکای مدیتیشن سرچ کن خیلی هستن اینام خوبه