2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه رفته بودی ازمایش  داده بوده تا الان جواب سوالتو گرفته بودی ای بابااا

همینو بگو والا هزار بار تاپیک زده بی بی چک. 

خب عزیزه من یه آزمایش بده خودتو از اینهمه نگرانی و استرس رها کن بخدا اگه باردار باشی این استراسات یه بلایی سر اون بچه میاره. اخه مگه ما آزمایشگاهیم

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
بله کیست مثبت کاذب ایجاد میکنه اما نه همیشه

نه همیشه ینی چی ؟ من تا الان ۵-۶ تا بی بی زدم همه زیر ظ۵ دقیقه مثبتن هاله هم نیست واضحه میترسم از کیستم باشه

اگه رفته بودی ازمایش  داده بوده تا الان جواب سوالتو گرفته بودی ای بابااا

نمیتونم اصلا خیلی استرس میگیرم انقد دادم و منفی شده دیگه تحمل ندارم فعلا به مثبت بی بی چک دلمو خوش کردم میذارم اگه پریود نشدم بعد میرم

همینو بگو والا هزار بار تاپیک زده بی بی چک.  خب عزیزه من یه آزمایش بده خودتو از اینهمه نگرا ...

اخه نمیتونم فعلا ازمایش خون بدم و به کسی هم نمیتونم بگم اصلا( اشنا و فامیل) گفتم اینجا بقیه بیشتر تجربه دارن

وااای دوروزه داری فکر میکنی مثبته یا نه؟؟بابا آزمایشش یه ساعت وقت میبره تا نشخص بشه 

بخاطر اینکه نمیتونم فعلا ازمایش خون بدم و هنوز عقب هم ننداختم که بگم پریود نشدم برم بعدم اینجا که تاپیک میزنم هر سری یه عده جدید میان نظر میدن نظر هاشون بدرد میخوره دیگه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز