2821
2789
عنوان

عقدوحاملگی💌

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 126 پست
خانواده شوهر برا چی سرکوفت‌ بزنن‌ اخه ؟ بخاطر دسته گل پسرشون‌ ؟

همین دیگه پسرشون خواست ازاوتامطمعنم چیزی نمیگن بهم خاهرشوعرم همش باهام دکترمیادکمک میکنه از مادرم میترسم

منتظراومدنت هستیم مسافرکوچولوی خووودم😻😍😘
حاملگیت توی عقد به خودت مربوطه اون به کنار ولی مگه توی ماه صفرم عروسی می گیرن؟🤔🤔🤔

چه نکته سنج 👏👏

تیکرتولدیه خانومه خاصه✔    که اووونم منم...  ۱۳بدربه دنیا اومدم دلیل دارم واسه خاص بودنممم . خب خوشگل خانومی که امضاموخوندی حالا واسه موفقیتم یه صلوات خوشگل بفرست .باتشکر ....عشقتون💓 negin💓

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر آدمای ناجوری هستن بعضیا. ماشالا به شماها که کاپ اخلاق مال شماست همیشه. یه جوری حرف می‌زنن انگار از بقال سر کوچه باردار شده این خانم. شوهر شرعی و رسمیش هست خب. بقیه‌ش هم به خودشون مربوطه. چه ما بپسندیم و چه نپسندیم. 

ب قول دوستمون ی هفته دیگه توصفر اونم عروسی؟؟نکنه تاپیک سرکاریه    

می بینی خیلی مشکوکه🤔🤔شیعه نیس شاید ،البته نمیدونم ماه صفر برا سنیام جز ماههای حرامه یا نه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
خانواده شوهر برا چی سرکوفت‌ بزنن‌ اخه ؟ بخاطر دسته گل پسرشون‌ ؟

خانواده شوهرن دیگه عزیزم.این چیزا حالیشون نیس که.میگن خودت هول بودی و فلان.خواهرشوهر من تو عقد حامله شد انقدررر بهش تیکه انداختن هنوزم که هنوزه بعد 10سال ول کن نیستن😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نمیدونم خاهر.بیا از تاپیک بریم بیرون محو افق شیم😑

من مامانم میگه بچه بیار میخام برم تو افق محو بشم

هنوز با شوهرم نتونستم چشم در چشم حرف بزنم😐😐

یه حرفی میزنم آنقدر با یقه لباسش ور میرم که خودش میفهمه یه چی میخام بگم حرفمو سریع میزنم نصف و نیمه دیگه سرم و فوری میزارم رو سینه ش که چشم تو چشم نشم😐😐

من عجیب غریبم یا بقیه زیادی راحتن😕😕

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
من توعقد حامله بشم خودمو میکشم😬 تو چه خوشحالی

واي نگو كه هرچي بگي سرت ميادا منم عقدم ميترسم هميشه با اينكه هنوز دخترم و رابطه جدي نداشتم يه روز پريودم دير بشه سكته ميكنم 😂

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
می بینی خیلی مشکوکه🤔🤔شیعه نیس شاید ،البته نمیدونم ماه صفر برا سنیام جز ماههای حرامه یا نه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     

فک میکنم سنی ها توماه صفر عروسی میگیرن 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن