2821
2789
عنوان

عقدوحاملگی💌

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 126 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

می بینی خیلی مشکوکه🤔🤔شیعه نیس شاید ،البته نمیدونم ماه صفر برا سنیام جز ماههای حرامه یا نه

بعد صفره عرووووووووسی۹ابااااااان ای خدااااا

منتظراومدنت هستیم مسافرکوچولوی خووودم😻😍😘

وقتی با مامانت تنهایی الکی اوق بزن ادا حالت تهوع در بیاره تا مشکوک بشه بعد بگو برم آزمایش بدم تا کم کم متوجه بشه تازشم تو خیانت نکردی با کس دیگه نبودی که 

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
من مامانم میگه بچه بیار میخام برم تو افق محو بشم هنوز با شوهرم نتونستم چشم در چشم حرف بزنم😐😐 یه ...

منم مثه توم اصلا حرف جهاز خريدن و تخت خريدن ميشه من اب ميشم از خجالت 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
اره به خدا.اکثرا تو عقد و نامزدی جوگیرن.فک‌میکنن مامان بابای جدید پیدا کردن ک میتونن مث خانواده خودش ...

اه متاسفانه خواهر منم همینطوری بود 

اینجور ادما زنگیشونو می بازت

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
وقتی با مامانت تنهایی الکی اوق بزن ادا حالت تهوع در بیاره تا مشکوک بشه بعد بگو برم آزمایش بدم تا کم ...

نمیشه باز حرف میزنن و بحث میکنن من بایدحرصوجوش بزنم

نمیدونم والا ولی میگ بهشون چیزی نگم بگم شیش هف ماهه بدنیااومدبچمم

واااااا چرا خب؟

بگو شب عروسی حامله شدم یا یک هفته بعد عروسی 

چرا عیب بذاری رو بچت بعدم بچه نارس مشخصه

اگ بچت تپلو رسیده بود چی؟

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
چند وقته عقدي؟ مباركت باشه عزيزم كاش به هيچ كسي نگفته بودين فقط موقعه عروسيت س ماهه هستي اگه پيدا نب ...

یکسالوخورده عقدم گلم مررسی...ازخونواده ظوهرم مطمعنم خونپاده خودمم میگم بچه زود دنیلاومده