2789
عنوان

زن داداشم 2...

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 65 پست
عزیزم دنیا دار مکافاته شم نکن ی عروس بیشعورتر از خودش گیرش میاد ولی ایشالله یکی هم گیر مادر خودش بیا ...

انشاءالله چون مادرم خداهم شاهده که خیلی بهش خوبی کرد 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

ببین استارتر عزیز وقتی کسی فوت میکنه و ارث تقسیم نمیشه این چیزا پیش میاد 

من آدمای خیلی خیلی محترم تر ، با شخصیت تر ، تحصیل کرده تر و .... از عروس شما دیدم که سر ارث به اختلاف خوردن و دعوا شده 

پس به جای اینکه مدام به هم بپرید و از هم گله و شکایت کنید خونه و تمام ارثیه پدریتون رو سریع تقسیم کنید حتی شده زیر قیمت بفروشید این کار رو بکنید 

به هر کس هم اندازه سهم قانونیش بدید و برید سراغ زندگی خودتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا نکند ک گدا معتبر شود دیدم با چشم خودم ک میگم اتفاقا الان دخترای روستایی دریده ترن 

لطفا به روستاییا توهین نکنید..ادمی ذاتش خرابه همه جا پیدا میشه و ربطی به شهر و روستا ندارا

⚘خدایا شکرت❣
البته شما هم نباید میگفتین خونه داره. ولی اونم توقعش بالاست

مقصر مادرمه گفته بهش خیلی گفتم اشتباه کردی 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
بزارین خونه روبفروشه بره ردکارش اگه دارین خودتون بخرین بره گم شه بیکارین هرروزریخت گندشوببینیم

من که از خدامه ولی الان خونهارو نمیخرن چون مدرسه ها باز شده وگرنه سپردیم به بنگاه

الان خونه مادرتون رو گذاشتین برا فروش؟اگر میخواد سهم برادرت رو بده برید انحصار وراثت. والا ممکنه دوباره داعا کنه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
خوب از زبون شما داستان رو شنیدیم ولی چون طرف مقابل نیست که اون هم از زبون خودش قضایا رو تعریف کنه نم ...

به نظرتون حق داره درباره ارث پدری ما نظر بده یا به خواهرم بپره

عروس  داییم روستاییه ولی داییم اینارو ادم حساب نمیکنه همه مونم میدونیم که داییم و زنداییم بهتری ...

دقیقا داداش منم زنشو پرو کرده زنش هرچی میشه راحت تو پروفایلاش بهمون بی احترامی میکنه بعدمیگه باشمانیستم .خیلی ب زنش رو داده داداشم اگربشینم تعریف کنم یعالمه میشه...

میشه برای سلامتی همه ی تودلیا یه صلوات بفرستید
به نظرتون حق داره درباره ارث پدری ما نظر بده یا به خواهرم بپره

من اصلا به این گستاخی حق نمیدم

اما گرفتن ارث حقه و از شیر مادر حلال تر

پدر که فوت میکنه یعد مدتی باید ارث تقسیم بشه

همه برنامه هایی برای آینده شون دارن اونم جوونه و هزار آرزو داره

پول هم حق شوهرشه

گفتم بی تربیتی اصلا مورد قبول نیست ولی در اصل داداشت به اندازه سهمش حق داره

مادرا بعد فوت همسر بهتره که سهم بچه ها رو بدن وخودشونم زندگی شونو کوچیک کنن

پس هوا مامانتو بگیرید نره کل سهمو بده ب داداشت 

میگه شماها کار نداشته باشین سهمتونو میدم از سهم خودم میخوام بهش بدم گوشش بدهکار نیست به خاطر برادرم که زندگیش خراب نشه حاضر بره  مستاجری ،بااینکه ما قبلا یه خونه  ویلایی بزرگ تو بالای شهر داشتیم ولی مادرم بخاطر برادرام خونشو فروخت حالا داره  تو 60متر جا میشینه همینم میخوان ازش بگیرن دلم به حال  سادگیش میسوزه

خیلی سختیه بره خونه باباش قدیمیا حرفشون طلاست خدا کنه آدم گدا باشه ولی گدا زاده نباشه عمرم دست خداست ...

واقعا دلم پر از درده اگه تاپیک قبلیمو خوندین 

عروس  داییم روستاییه ولی داییم اینارو ادم حساب نمیکنه همه مونم میدونیم که داییم و زنداییم بهتری ...

دقیقا میفهمم بچه های داداش منم مدام پایینن اخرم میاد میگه چرا به بچم اینجوری گفتین ... هرکی خوبی کنه تو این دنیا میگن وظیفشه خدا به داییو زن داییت صبر بده، بله شوهرش تاثیر داره اگه دوبار بگه حق بی احترامی نداری اونم جرات نمیکنه یا اگه از خونوادت بد بگی پیش زنت یا شوهرت اونم به  خودش جرات میده که بد گویی کنه

خاک تو سر بی لیاقتش عوض اینکه بگه مادرتون شوهرش فوت شده و کجا بره باز این خونه سایه سرشه

نه اصلا رحم نداره 

بهش بگو وقتی بابات حقتو قبل از مردن مامانت داد مام حق داداشمو توجه کن حق داداشمو بهش میدیم حالام هری

مادرش میگفت من خونمو بفروشم فقط به پسرام سهم میدم شوهر کرده واسه چی ،گفتم پس مال شما ماله مال ما بیت الماله ،الان 12ساله اینجاست مادرم یه روزم نزاشت  بره  مستاجری تا یکم قدر بدونه