2789
عنوان

زن داداشم 2...

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 65 پست
با اجازه من تاپیکو ترک میکنم اعصابم نمی‌کشه هی حرص میخورم 😩😩

راحت باش عزیزم

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
خدا نکند ک گدا معتبر شود دیدم با چشم خودم ک میگم اتفاقا الان دخترای روستایی دریده ترن 

دقیقا 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله شما اجازه میدین عروستون نظر بده بگه خونرو بفروشین 

دیگه باید با برادرت حرف بزنی شما مستقیم با عروس دعوا نکنیذ برادرتونو درست کنید هر چند کوبیدن در دهان همچین عروسی عین ثوابه،بزن بترکونش

مادرت چقدر پروش کرده..دلم براش سوخت که فقط دوست داره ارامش داشته باشن بچه هاش هبچی نمی گه

اره اگه اینقدر خوبی بهش نمیکرد حالا شاخ نمیشد واسمون 

الان خونه مادرتون رو گذاشتین برا فروش؟اگر میخواد سهم برادرت رو بده برید انحصار وراثت. والا ممکنه دوب ...

اره قراره همین کارو بکنیم ولی نمیخوام چون اون میگه بفروشیم به مادرم گفت باید یک سال دیگه بفروشی ،

دقیقا داداش منم زنشو پرو کرده زنش هرچی میشه راحت تو پروفایلاش بهمون بی احترامی میکنه بعدمیگه باشمانی ...

خب مقصره برادرته من موندم این برادرای ما یادشون رفته که اول ما بودیم بعد اون اومده 

من اصلا به این گستاخی حق نمیدم اما گرفتن ارث حقه و از شیر مادر حلال تر پدر که فوت میکنه یعد مدتی ب ...

مادرم خونشو یه بار فروخته 240متر بود ویلایی تو بالا شهر حالا خونه به نام خودشه ولی سه طبقس سهمشونم یک. واحد نبوده ولی 12سال نشستن حالا هم حقی ندارن چون خونه ی قبلی مال پدرم بود همه به نامش زدن که بفروشه واینجوری بخره

دیگه باید با برادرت حرف بزنی شما مستقیم با عروس دعوا نکنیذ برادرتونو درست کنید هر چند کوبیدن در دهان ...

برادرم حرفی نداره زنش پررو

مادرم خونشو یه بار فروخته 240متر بود ویلایی تو بالا شهر حالا خونه به نام خودشه ولی سه طبقس سهمشونم ی ...

خوب نمیدونم واقعا 

بالاخره اولی شم مال پدرتون بود تبدیل شده به این یکی

خلاصه اموال پدر مادر مال بچه ست

اگر کسی اونقدر دلش بزرگ باشه که بتونه خودش زندگی آبرومند داشته باشه و کمک حال بچه شم باشه خیلی خوبه

اما ازیه طرفم جاش خوبه و نسشته تو یه واحد

شایدم بهونه بیخودیه...خونش خوبه؟

خوب نمیدونم واقعا  بالاخره اولی شم مال پدرتون بود تبدیل شده به این یکی خلاصه اموال پدر مادر م ...

اره خوبه ،ولی میگه من بیشتر از سهمم میخوام باید خونه سه خوابه تو بهترین جا برام بخرین شما میگین سهمشه ولی گویا نخوندین حزفامو

عزیزم کاملا درکت میکنم والا ما هم عروسمون از محله پایینتر اومده محله ما بابام خونه ویلایی تو جای خوب داده دارن زندگی میکنه یکسره هم غر میزنه و میگه خراب شده چرا اینجوریه و ........چند روز پیشم تو پیامک به مامانم گفته خودت و دخترات شیطانید و اشغالید و....پدرمم به برادرم گفته خونه رو خالی کن شما حیفید تو خونه شیطان زندگی کنید برو به پدرزن فرشتت بگو برات خونه بگیره،به خدا داداشم اینقدر مظلومه سرش رو نیورد بالا جواب بابا م رو بده زنش هم از سادگیش سواستفاده کرده

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
اره خوبه ،ولی میگه من بیشتر از سهمم میخوام باید خونه سه خوابه تو بهترین جا برام بخرین شما میگین سهمش ...

بیخود کرده هیچ رقمه کوتاه نیاید به مامانتون هم بگید حق الناسه اگر به برادرتون بیشتر سهم بده حتی از سهم خودش 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
عزیزم کاملا درکت میکنم والا ما هم عروسمون از محله پایینتر اومده محله ما بابام خونه ویلایی تو جای خوب ...

همیشه مردای ساده گیر زن بد میفتن بعدم شیطان خودشه ،راست میگن همیشه باید با هم سطح خودت وصلت کنین ،بابات کار درستی کرده بزار برن مستاجری تا زنش بفهمه باباتم خونشو بده اجاره کسی که  صفت نداره  نباید بهش  خوبی  کرد شاید میخواد برادرتونو ازتون  دور کنه

بیخود کرده هیچ رقمه کوتاه نیاید به مامانتون هم بگید حق الناسه اگر به برادرتون بیشتر سهم بده حتی از س ...

نه اصلا این همه سال تو حقم نشسته باز زبونشم درازه حقش یه طبقه نیست