2821
2789
عنوان

زن داداشم 2...

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 65 پست
میگه سهم داریم مادرمم پسرشه نمیتونه میگیم ناراحتین برین مستاجری میگه نه مادرت بیخود اومد گفتم پسرم خ ...

البته شما هم نباید میگفتین خونه داره. ولی اونم توقعش بالاست

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگه سهم داریم مادرمم پسرشه نمیتونه میگیم ناراحتین برین مستاجری میگه نه مادرت بیخود اومد گفتم پسرم خ ...

خیلی سختیه بره خونه باباش قدیمیا حرفشون طلاست خدا کنه آدم گدا باشه ولی گدا زاده نباشه عمرم دست خداست شاید خودش زودتر از مادر شما فوت می‌کنه غلط می‌کنه میگه شما عمرتو کردی مگه مال بالای اونه

به اینکه خونه باباش روزایی که ندیده رو اینجا دیده و دم‌درآورده والا دیدم‌تز این موردا زیااااد

دقیقا عزیزم 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
چون مادرم میگفت روستاییا سادن واسه همین گرفتش 

عروس  داییم روستاییه ولی داییم اینارو ادم حساب نمیکنه همه مونم میدونیم که داییم و زنداییم بهترین هستن براشون بخدا از گل بیشتر نمیگن بهش ولی خیلی بی ادبی و بی احترامی میکنه بهشون همه زندگیشونم از داییمه ها خرجشون خونشون پسرشونم نگه میدارن این خانوم میره دانشگاه تفریح ولی بازم ادم بده  داییم اینان. خواهر شوهراشم که اصلا کاریش ندارن بیچاره ها از ترس نمیتونن خونشون برن البته تقصیر پسر داییمه ها اون خود اینطوری رفتار میکنه زنشم از اون یاد گرفته

عجب آدمایی پیدا میشن😨سر چیزی که مال اون نیس دعوا میکنه بعد کجای دنیا همچین قانونی هست که پدر مادر د ...

دقیقا عزیزم این میسوزم که انگار مال باباش که بایداز بفروشیم وحق میخواد

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
الان می گن حتما اذیتش کردین،ما ک همه ی ماجرا رو نمی دونیم دوست عزیز اینجا اخه کمکی نمی شه کرد فقط می ...

بله شما اجازه میدین عروستون نظر بده بگه خونرو بفروشین 

بگین خونه نمیتونیم بخریم ناراحتی خوش اومدی راه باز جاده دراز..خاک برسر مردی که اجازه بده همسرش همچین ...

میدونیم که میخواد مارو از برادرمون دور کنه مادرم میگه زندگیش خراب نشه من میرم سر کارش  میبینمش

خدا نکند ک گدا معتبر شود دیدم با چشم خودم ک میگم اتفاقا الان دخترای روستایی دریده ترن 

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔