ما دوساله باهم دوستیم از روز اول حتی قبل ازینکه منو ببینه تلفنی باهم حرف میزدیم من مسافرت بودم همش میگفت شماره کارت بفرست من نمیفرستادم بعدشم ک منو دید باهم میر فتیم بیرون بزووور پول توی جیبش درمیاورد میکرد تو کیفم یا بزور شماره کارت میگیرفت پول میریخت همشممم بی منت انجام میداد هیجوقت توقع یا منتی نداشت حتی روز زن رفت برای من پلاک زنجیر گرفت و روز تولدمم منو سوپرایز کرد و برام گوشوارو انگشتر گرفت خلاصه همیشهه خودش اینکارا میکرد من هیجوقت نمیگفتم و حتی ازش قبول نمیکردم ولی ناراحت میشدو قهر میکرد اگر قبول نمیکردم حالا ما سر ی مسئله الکی قهر کردیم دوسه روزه خالمم درجریان دوستی ماههست دیشب با گوشی خالم از طرف خالم بهش پیام میدادم همش داشت میگفت این منو واسه چیز دیگه ای میخواد گفتم یعنی چی منظورت پوله گفت اره چندین بار تکرار کرد میگفت منو واسه چیز دیگه ای میخواد بعدش بهش گفتم ک خودم بودم و بلاکش کردم دیشب از ناراحتی داشت سکتم میزد تاصبح خواب نرفتم
خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدمب خودته
ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همیشه بمن میگفت دوست ندارم کمبودی داشته باشی یا از خانوادت پول بگیری خودم با جونو دل همه کاری برات میکنم حتی خودش گفت پولت میدم برو بینیتو عمل کن من هیجوقت نمگفتم توبده هیچوووقتم ب روم نمیاورد ولی دیشب ب خالم داشت میگفت درصورتی ک خودم بودم
خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدمب خودته
اون بیچاره که همیشه برات خریده و باهات خوب بوده. حتما باهاش بدتاکردی و حس کرده خودش برات جذابیتی نداره و فقط پولشو میخوای چیز بدی نگفته فقط باید بخودت میگفت که جوابشو بدی
اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد، از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته میفهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...