2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین دوست پسر احمقم چگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ دوس پسری😂😂😂

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

همه چیزاشو پس بده خودشم با اردنگی از زندگیت بنداز بیرون

وقتی انقد راحت بهت انگ میزنه مطمئن باش مرد زندگی نیست

اگه معرفت داشت از حالا مثل یه شوهر خوب و واقعی بود واست

من باشم دیگه یه ثانیه هم بهش فکر نمیکنم

شخصیت خودشو نشون داده

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
ی کادو براش بگیر این بار تو پیش قدم شو و بهش نشون بده که داره اشتباه فکر میکنه باهاش حرف بزن و بگ ...

من همیشه درحد توانم براش کادو میگیرم ولی بخداهمیشه خودش همه کاری بخاطرم میکرد من نمیگفتم بده حالاب خالم گفته منو برا پولم میخواد

خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدم‌ب خودته

مگه دوست پسر رو ب عن خودتون حساب میکنین شما؟ چکارته ک ب خاطرش سکته بزنی.

انقد دوست پسر برام بی ارزش بود ک کلا توی عمرم نگرفتم،،،الانم خدارو شکر پرچمم پیش شوهرم بالاس

چند روز پیش ی مزاحم برام پیش اومد،میگفت تو زنگ زدی بم و پیام عاشقانه دادی،میگفت شکایتت میکنم،شوهرم تا اونجایی ک دلش گرفت بش فحش داد،بعد ب شوهرم گفت میرم ریز مکالماتمو میگیرم و ازت شکایت میکنم،توهم ریز مکالماتتو بگیر قبل از شکایت،خلاصه شوهرمو مجبور کرد بره بگیره.

شوهرم گفت من قد یه ارزن هم ب تو شک نداشتم و هیچ وقت هم شک نمیکنم،چون می‌دونم هیچ وقت اهل این کارا نبودی

دوست پسر نگیرین،بخاطر اعتماد همسر آیندتون

من همیشه درحد توانم براش کادو میگیرم ولی بخداهمیشه خودش همه کاری بخاطرم میکرد من نمیگفتم بده حالاب خ ...

به هر حال برای هممون پیش میاد این سو ء تفاهم ها

اگه دوستش داری بهش ثابت کن

این بار تو پیش قدم شو

تهش هیچی نیست باور کن....