2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانما من مرداد دوبار اقدام داشتم پریودم نامنظمه فقط 2بار داشتم.توشهریور علایم پری خیلی قبل موعد و موعدم داشتم ولی هیچ علایم دیگه نداشتم بعد حدود ی هفته ک گدشت از دادم منفی بود سونو دادم دکتر گفت پی سی یو هسی و کیست داری.امپول زدم پری نشدم دکتر دوباره برام آز نوشته یعنی مگه میشه من باردار باشم.خب از اولی ک نشون نداد چرا دوباره ازمایش نوشت

خانما من مرداد دوبار اقدام داشتم پریودم نامنظمه فقط 2بار داشتم.توشهریور علایم پری خیلی قبل موعد و مو ...

احتمال اینکه نطفه دیرتر تشکیل شده باشه و لانه گزینی دیرتر باشه هست.حالا آزمایش بدی خیالت راحتتر میشه یا هست یا نیست

احتمال اینکه نطفه دیرتر تشکیل شده باشه و لانه گزینی دیرتر باشه هست.حالا آزمایش بدی خیالت راحتتر میشه ...

موندم چرا پری نمیشم.سابقه نداره ک نشم میشدم ولی با تاخیر.با امپول ک 2 3 روزه میشدم 10روز گذشت کلی دمنوش خوردم.ولی نیومد.نکنه یا ئسه شده باشم😭😭

موندم چرا پری نمیشم.سابقه نداره ک نشم میشدم ولی با تاخیر.با امپول ک 2 3 روزه میشدم 10روز گذشت کلی دم ...

من خودم کیست داشتم اون ماه اصلا پریود نشدم موند ماه بعدش پریود شدم.فک نکنم یائسگی باشه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792