2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانما من مرداد دوبار اقدام داشتم پریودم نامنظمه فقط 2بار داشتم.توشهریور علایم پری خیلی قبل موعد و موعدم داشتم ولی هیچ علایم دیگه نداشتم بعد حدود ی هفته ک گدشت از دادم منفی بود سونو دادم دکتر گفت پی سی یو هسی و کیست داری.امپول زدم پری نشدم دکتر دوباره برام آز نوشته یعنی مگه میشه من باردار باشم.خب از اولی ک نشون نداد چرا دوباره ازمایش نوشت

خانما من مرداد دوبار اقدام داشتم پریودم نامنظمه فقط 2بار داشتم.توشهریور علایم پری خیلی قبل موعد و مو ...

احتمال اینکه نطفه دیرتر تشکیل شده باشه و لانه گزینی دیرتر باشه هست.حالا آزمایش بدی خیالت راحتتر میشه یا هست یا نیست

احتمال اینکه نطفه دیرتر تشکیل شده باشه و لانه گزینی دیرتر باشه هست.حالا آزمایش بدی خیالت راحتتر میشه ...

موندم چرا پری نمیشم.سابقه نداره ک نشم میشدم ولی با تاخیر.با امپول ک 2 3 روزه میشدم 10روز گذشت کلی دمنوش خوردم.ولی نیومد.نکنه یا ئسه شده باشم😭😭

موندم چرا پری نمیشم.سابقه نداره ک نشم میشدم ولی با تاخیر.با امپول ک 2 3 روزه میشدم 10روز گذشت کلی دم ...

من خودم کیست داشتم اون ماه اصلا پریود نشدم موند ماه بعدش پریود شدم.فک نکنم یائسگی باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز