راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بین چند نفر انتخاب شدین یعنی چند نفر میخواستن رشته من یه خانوم میخواد ارزش داره شرکت کنم یا همونو پا ...
من یه بار آزمون دادم واسه مرکز استان ۱۵ نفر میخواست قبول نشدم ولی سال بعدش واسه شهرستان خودمون شرکت کردم ۴ نفر میخواست که خداروشکر قبول شدم.
خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
اخه میگن با کارشناسی یک درصد احتمالش هست ک بگیرند بقیه نیرو هاشو از فرهنگیان میگیره
عزیزم تو آزمون تعداد سهمیه ای که دارن ربطی به دانشگاه فرهنگیان نداره.بر اساس نمره علمیت هم قبول میشی ربطی به کارشناسی و ارشد نداره.نمره علمی من از نفر بعدیم که ارشد بود بیشتر بود و جلوتر از اون بودم.ربطی به مدرک هم نداره.