2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خودم😂

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
اخه میگن با کارشناسی یک درصد احتمالش هست ک بگیرند بقیه نیرو هاشو از فرهنگیان میگیره

نه فکر کنم 18000نفر با آزمون میگیرن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

با آزمون خیلی میگیره ولی مدرک کارشناسی خیلی کم

اغلب ارشد و دکتری هستن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اخه میگن با کارشناسی یک درصد احتمالش هست ک بگیرند بقیه نیرو هاشو از فرهنگیان میگیره

چرا شایعه رو پخش میکنی؟این خودش بازم گناهه

چند نفر از دوستان ک قبول شدن همه بدون پارتی بدون سهمیه خانواده فرهنگیانم نداشتن با لیسانس و زحمت خودشون قبول شدن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بین چند نفر انتخاب شدین یعنی چند نفر میخواستن رشته من یه خانوم میخواد ارزش داره شرکت کنم یا همونو پا ...

سلام چ رشته ای هستین؟

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤
بین چند نفر انتخاب شدین یعنی چند نفر میخواستن رشته من یه خانوم میخواد ارزش داره شرکت کنم یا همونو پا ...

من یه بار آزمون دادم واسه مرکز استان ۱۵ نفر میخواست قبول نشدم ولی سال بعدش واسه شهرستان خودمون شرکت کردم ۴ نفر میخواست که خداروشکر قبول شدم.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.

عزیزم تو آزمون تعداد سهمیه ای که دارن ربطی به دانشگاه فرهنگیان نداره.بر اساس نمره علمیت هم قبول میشی ربطی به کارشناسی و ارشد نداره.نمره علمی من از نفر بعدیم که ارشد بود بیشتر بود و جلوتر از اون بودم.ربطی به مدرک هم نداره. 

2790
2778
2791
2779
2792