2777
2789
عنوان

خیرسرم خواستم سوپرایزش کنم اه

1757 بازدید | 97 پست

دیروز با اینکه تو رژیم فشرده لاغری ام وبشدت سردرد داشتم و دوتا بچه کوچولو دارم از ساعت 1 ظهر پاشدم تند تند تدارک شام دیدم و کیک پختم و تزیینش کردم و شیرینی و شربت اماده کردم گذاشتم یخچال . میوه چیدم تو ظرف و خلاصه سنگ تموم گذاشتم 

شوهرم شیفت بود و عصر ساعت 6 رسید خونه طبق معمول گفت خستم رفت بخوابه ک زنگ درو زدن . من بهترین دوستش و خانمشو دعوت کردم ک سوپرایز بشه چون اصن نمیدونست براش تولد گرفتم 

اخه تولدش تو دهه محرم بود گفت نمیخواد بگیریم من الان براش گرفتم سوپرایز بشه 

قبل از واکردن در برگشت با تندی گفت تو مهمون دعوت کردی ؟ گفتم اره عزیزم خواستم خوشحال بشی 

با نوچ نوچ کردن درو باز کرد 

بعد

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ک مهمونا اومدن تو رفت استقبال اما اعصابش خورد بود 

اومد تو اشپزخونه کیکو نشونش  دادم گفتم ببین چقدر تلاش کردم خوشگل بشه 

خلاصه گفت با بدخلقی ک من خستم تازه از کار اومدم این مسخره بازی چیه . گرفتی تا ظهر خوابیدی بعد پاشدی مهمون دعوت کردی . کی بت گفت اصن جشن بگیری برام 

منم ناراحت شدم ولی برو نیوردم بعد 

عزیزم درسته زحمت کشیدی ولی شوهرتم حق داره بعده کلی کار اومده خونش استراحت کنه حداقل میزاشتی واسه روز تعطیل

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

خلاصه من شامو چیدم و بعدشم میوه دادم و کیکو اوردم برش بزنه براش دست زدیم فیلم گرفتیم 

نمیخواستم عکس بگیرم باش ولی دوستش گفت اجی بشین باهم عکس بگیریم ازتون 

بعد ک مهمونا رفتن