2777
2789
عنوان

جاریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 97 پست
آخ گفتی فقط کسی که این دردو کشیده میدونه خیلی سخته              ع ...

اره واقعا ادم باید خودش دردشو کشیده باشه...از این ادمایی ک حرفای الکی میزنن بدم میاد..فقط میگم اگ جای من بودی این حرفو نمیزدی...الهی ب حق ۶ ماهش ب زودی تاپیک مادر شدنتو بزنی و ببینمش ..بخدا واسه تو بیشتر دلم گرفت تا خودم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم امیدوار باش خیلیا با عمل واریکوسل مشکلشون حل شده انشاالله باردار میشی

چی بگم...اینقده بیبی چک‌منفی دیدم ک حالم بهم میخوره هیچ انگیزه ای ندارم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عزیزم واسه ۳ ماه دارو نوشت براش..کلومیفن ویتامینا با پنتوکسی فیلین و فرتیل اید...شوهرت تعداد و تحرکش ...

والا شوهرم روز ب روز از میدادیم ولی هی کمتر میشد تازه ی ماهه عمل کرد یادم.نمیاد تعدادش رو ولی دکتر اخرسر گف حتما واریس دارع. رفتیم سونو.گف واریس شدید دوطرف داره. جوری ک دکتر گف عمل نکن اصلا خیلی شدیده

راسی اینم بگم یکی از دوستام شوهرش واریس داشت عمل گرد الان حاملس چهارماهشه اینو.گقتم ک نگران نشی و بدونی حتما میشه

والا شوهرم روز ب روز از میدادیم ولی هی کمتر میشد تازه ی ماهه عمل کرد یادم.نمیاد تعدادش رو ولی دکتر ا ...

شوهرم یه طرفه گرید ۳ بود..ولی گف نترس فقط تعداد کمه تحرک و مورفولوژی و شکلش خوبه...ولی اینا همش حرفه😢هروقت حامله شدم اونوقت باور میکنم

اره واقعا ادم باید خودش دردشو کشیده باشه...از این ادمایی ک حرفای الکی میزنن بدم میاد..فقط میگم اگ جا ...

ممنونم عزیزم انشاالله که حاجت روا بشی🌷

این نیز بگذرد...                                   
درخواستمو قبول کن

خو تو درخاستته تو بده😁

میشه انشالله خدا بزرگه نترس 

چ قرصایی نوشته براش

میدونم چی میگی😔

چ خوبه ک ادم همدرد پیدا کنه..اونوقت تحملش اسونتر میشه

دادم که😐

اعلاناتم زیاد بود ندیدمش...حالا چی میخای بم بگی...