2777
2789
عنوان

جاریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 97 پست
آخ گفتی فقط کسی که این دردو کشیده میدونه خیلی سخته              ع ...

اره واقعا ادم باید خودش دردشو کشیده باشه...از این ادمایی ک حرفای الکی میزنن بدم میاد..فقط میگم اگ جای من بودی این حرفو نمیزدی...الهی ب حق ۶ ماهش ب زودی تاپیک مادر شدنتو بزنی و ببینمش ..بخدا واسه تو بیشتر دلم گرفت تا خودم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم امیدوار باش خیلیا با عمل واریکوسل مشکلشون حل شده انشاالله باردار میشی

چی بگم...اینقده بیبی چک‌منفی دیدم ک حالم بهم میخوره هیچ انگیزه ای ندارم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عزیزم واسه ۳ ماه دارو نوشت براش..کلومیفن ویتامینا با پنتوکسی فیلین و فرتیل اید...شوهرت تعداد و تحرکش ...

والا شوهرم روز ب روز از میدادیم ولی هی کمتر میشد تازه ی ماهه عمل کرد یادم.نمیاد تعدادش رو ولی دکتر اخرسر گف حتما واریس دارع. رفتیم سونو.گف واریس شدید دوطرف داره. جوری ک دکتر گف عمل نکن اصلا خیلی شدیده

راسی اینم بگم یکی از دوستام شوهرش واریس داشت عمل گرد الان حاملس چهارماهشه اینو.گقتم ک نگران نشی و بدونی حتما میشه

والا شوهرم روز ب روز از میدادیم ولی هی کمتر میشد تازه ی ماهه عمل کرد یادم.نمیاد تعدادش رو ولی دکتر ا ...

شوهرم یه طرفه گرید ۳ بود..ولی گف نترس فقط تعداد کمه تحرک و مورفولوژی و شکلش خوبه...ولی اینا همش حرفه😢هروقت حامله شدم اونوقت باور میکنم

اره واقعا ادم باید خودش دردشو کشیده باشه...از این ادمایی ک حرفای الکی میزنن بدم میاد..فقط میگم اگ جا ...

ممنونم عزیزم انشاالله که حاجت روا بشی🌷

این نیز بگذرد...                                   
درخواستمو قبول کن

خو تو درخاستته تو بده😁

میشه انشالله خدا بزرگه نترس 

چ قرصایی نوشته براش

میدونم چی میگی😔

چ خوبه ک ادم همدرد پیدا کنه..اونوقت تحملش اسونتر میشه

دادم که😐

اعلاناتم زیاد بود ندیدمش...حالا چی میخای بم بگی...