2777
2789
عنوان

خسته شدم نمیدونم طلاق بگیرم یا نه

634 بازدید | 58 پست

اول بگم من از طلاق خیلی میترسم جراتشو ندارم میترسم بعدش پشیمون شم و کاری نشه کرد

تا حالا چندین بار رفتم قهر واقعامیخواستم طلاق بگیرم ولی بعد دو هفته دوباره پشیمون شدم و گفتم به هر قیمتی زندگی میکنم 

وقتی بر میگردم نمیتونم حوصله ندارم بخدا دیگه اعصابم نمیکشه

فوق لیساسم و یه شغل معمولی دارم 

شوهرم وضع مالیش خوبه خونه میلیاردی داره و کارشم خوبه از نظر مالی هیچ مشکلی نداریم 

فقط همش احساس میکنم عقلش کمه خیلی سادست خیلی رو مخه دیونم کرده تحملشو ندارم

لجبازه حرف حرفه خودشه ت  تصمیمات زندگی من و اصلا ادم حساب نمیکنه کار خودشو میکنه

دارم منفجر میشم 

نه میتونم جدا شم نه میتونم بسازم کاش بمیرم راحت شم

زندگیم پر از استرسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  انشالاک خوشبحت شی وبمونی باهاش اماخداینکرده جداشدی شمارشوبده بمن😐🤔.من مادرم ۳۵ساله داره باچنین مردی ازدواج میکنه رفتارشودیدم اخه..یاتحمل کن یابرو.فقط بدون اینجورمردا جادو جنبل شونم کنی همینن وعوص نمیشن

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤
عزیزم  انشالاک خوشبحت شی وبمونی باهاش اماخداینکرده جداشدی شمارشوبده بمن😐🤔.من مادرم ۳۵ساله دار ...

واقعا عوض نمیشع دیونم کرده رو یه رفتار کوچیکش نتونستم تاثیر بذارم

واقعا عوض نمیشع دیونم کرده رو یه رفتار کوچیکش نتونستم تاثیر بذارم

سعی کن بهترینه خودت باشی نه اینکه بخوای دیگران رو تغییر بدی 

دیگران رو همون طوری که هستن بی قید و شرط دوست داشته باش و مهربون باش 

این راه درسته 

وگرنه دوست داشتن آدمهای همه چی تموم کار سختی نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برا جی طلاق میگیری بخاطر همین جیزای ساده من با کسی ازدواج کردم که از نظر مذهب وفرهنک وخیلی جیزای دیکه با هم فرق داشتیم  بعضی وقتا کم میاوردم ولی ساختم کافیه سیاست داشته باشی سعی کن به کاراش حساسیت نشون ندی مخصوصا کارایی را که فکر میکنی روی مخت هستن واز قصد انجام میده باهاش همراهی کن اینطوری میفهمه که دیگه حساس نیستی وکم‌ کم ترک میکنه

کسی که خونه میلیاردی و شغل خوب عقلش همچین کمم نیست

ببین خودمم تو همین موندم بخدا تمام نمراتش تو دبستان و راهنمایی 20مدرسع نمونه دولتی درس خونده

ولی همش احساس میکنم عقلش کمه اخه ادنی که اینقدر درسش خوب بوده مگه میشه کم باشه خودم موندم

خیلی پدرش کمکش کرده

شانسشم شغلش طوریع که حقوقش خوبه

خونشم چون یه هو ترقی کرد میلیاردی شد

ولش کن بابا با پولش لذت ببر🥰😍

پولشو به من نمیده در حد رفاه تو خونه راحتما

ولی اندازه ای که داره نمیده و همش منت میذاره

طلا نمیخره برام تازه همه طلاهامم فروخته گذاشته بانک 

رفاه انچنانی ندارم فقط وضعیت خورد و خوراکمون خوبع