2777
2789

بچه ها نامزدم نمیزاره تنها برم هیجا من قبل نامزدم سرکار میرفتم تنهایی خرید میکردم ولی الان حتی با خواهر کوچیکم که 11 سالشه نمیزاره جای نزدیکم برم میگه فقط با مامانت برو یا من یک سالو نیمه عقدیم بد دل نیست اصلا گیر نمیده بهم ولی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم اوایل اینجوری بود میگفت فقط با مامانت برو بیرون اما من اصلا گوش نمیدادم و کار خودمو میکردم خودش کم کم خوب شد الان کلا آزادم هرجا بخام برم

خواستنمو دیدی! حالا بشین نخاستنمو ببین

عزیزم همین الان بکش کنار این مرد زندگیتو زهر مار میکنه . از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز ..بد دله مگه زمان قاجاره زن تنها داره تازه اون دوران میزاشتن

قربونت شكاك و بدبينه عين شوهر من دهنم صاف شد تا ٦٠   ٧٠ درصد ازاديمو برگردوندم با كلي دعوا جيغ داد وبيداد اگه ميخاي باهاش ازدواج كني جنگ بزرگي پيش رو داري كفش اهني بپوش جدي ميگم

تست کن اگه شکاک باشه نباید ازدواج کنی

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
ببین با ارایشم کار نداره چادرم سر میکنم .زیاد بیرونی نیستم ولی جاییم بخوام برم تنها نمیزاره

نمی دونم شاید نگران ولی می دونی ممکن هم هست بعدا بدتر بشه این نشون دهنده یه مشکل باشه...عاقلانه این قبل این که بر ی سر زندگیت یه مشاوره درست درمون برید