2777
2789
عنوان

تبلی تخمدان 😑😑😑

111 بازدید | 7 پست

علایم رشدش چیه ؟خانومایی ک تنبلی دارین علایم خاصی دارین؟امپول زدم ماه قبل این ماه باز پری نیومد بازامپول بزنم؟؟؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
علایم رشدش?? من تنبلی دارم ولی همیشه باید قرص دوفاستون بخورم تا پریود شم چون شدیده ،تا حالا امپول ن ...

بچه هم دارین؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههه.باید قرص پروژسترون بخوری.برای پریود شدن هرچی استفاده کنی فقط برا همون ماهه.

علائمش همین بی نظمی پریودی .چاقی شکم موزائد صورت و کلا پرمویی.جوش هورمونی،

متاسقانه پلی کیستیک درمان خاصی نداره من خودم پلی کیستیک خفیفم ولی همه این علائمو دارن و سعی میکنم کنترلش کنم مثلا با قرص متفورمین ورزش پیاده روی

ما آبادانیا   

روزی یکساعت ورزش کن یا برو پیاده روی سریع یا برقص.

نصف مشکلات پریود بابت کم تحرکی هست

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد