2777
2789

سلام دوست جونیا این ماجرا که میخوام براتون تعریف کنم واقعیه و برای یکی از دوستام که اونموقع قرار بود خواهرمو برای داداشش بگیره اتفاق افتاد این قضیه مال حدود ۱۵سال پیشه خواهر من اونموقع آرایشگاه داشت و منم گاهی پیشش میرفتم یه روز یه دختری با خواهرش اومدن و از خواهرم خواستن که آرایشگری بهشون آموزش بده و خواهرمم قبول کرد و خلاصه بعد یه مدت از خواهرم خوششون اومد و قرار شد خواهرمو برای برادرشون بگیرن و بین خانواده ها حرفش زده شد و قرار شد که بعد چند ماه که برادرشون کار پیدا کرد نامزدی را رسمی کنن

یکم صبر کنین تا همه داستانو بگم اگه سوالی هم بود آخر داستان جواب میدم 

اگه دوست  داری به صلوات بفرست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یا قمربنی هاشم😐😨😱

خیلی میترسم مث چیزززز نمیدونم اینجا چیکار میکنم😶

حالا همینکه اومدم اینو بخونم یخچال و تلوزیون هی صدا میدن تق تق میکنن😐😒😕

👈 با هرکی مثل "خودش"👉 

توی این مدت این دوتا دختر که اسم بزرگه  سمیرا و اسم اون یکی آزاده بود آرایشگاه میومدن پدرشونم اوضاع مالی خیلی مناسبی نداشت خلاصه یه چند روز شد که این دوتا دختر ارایشگاه نیومدن و خبری ازشون نشد بعد چند روز اومدن و گفتن که عموشون فوت کرده و علت مرگش هم قتل به دست شوهر عمشون بوده

اگه دوست  داری به صلوات بفرست