2777
2789
عنوان

سزارین های بابل کلینیک لطفا بیایید

7288 بازدید | 28 پست

سلام دوستان. من میخوام سزارین کنم بابل کلینیک ولی نمیدونم پیش کدوم دکتر برم بهتره و سزارین رو قبول میکنه و کار عملشم خوبه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
به به همشهری جان☺💜

سلام علیکم. 😊😊ایا شما اطلاعی در مورد دکترای اینجا دارین؟؟؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام علیکم. 😊😊ایا شما اطلاعی در مورد دکترای اینجا دارین؟؟؟

من پیش مهناز قلی پور سز میشم احتمالا تا بیستم این ماه

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
من پیش مهناز قلی پور سز میشم احتمالا تا بیستم این ماه

راحت سزارین رو قبول کرد یا مشکلی داری که میخواد سز کنه؟؟ میخوام اختیاری سزارین کنم

کلا مهسا اسماعیل پور اصنافی و دکتر خوشبخت دکترای خوبی هستن

اصنافی پولکی نیست؟؟ اسماعیل پور و خوشبخت شنیدم. کدومشون بهترن؟سزارین اختیاری قبول میکنن

راحت سزارین رو قبول کرد یا مشکلی داری که میخواد سز کنه؟؟ میخوام اختیاری سزارین کنم

نه راحت قبول کرد،البته من دیابت بارداری گرفتم ولی قبل این موضوع بهم گفته بود بیا سز

اصنافی پولکی نیست؟؟ اسماعیل پور و خوشبخت شنیدم. کدومشون بهترن؟سزارین اختیاری قبول میکنن

چرا هستن واسه همین من رفتم پیش قلی پور

نه راحت قبول کرد،البته من دیابت بارداری گرفتم ولی قبل این موضوع بهم گفته بود بیا سز

من دکترم گفته لگنم مناسب سزارین نیست. ولی با اینحال میگه طبیعی شاید بتونم بکنم. نمیدونم کدوم حرفش درسته

نمیدونم سز اختیاری قبول میکنن یا نه فقط زنگیدم به مطبش بابت قیمت کنم گفت از بیمارستان بپرس

من دکترم گفته لگنم مناسب سزارین نیست. ولی با اینحال میگه طبیعی شاید بتونم بکنم. نمیدونم کدوم حرفش در ...

مناسب سزارین یا طبیعی؟دکترت کیه عزیزم

چرا هستن واسه همین من رفتم پیش قلی پور

چیزی در مورد کمیسیون بابل کلینیک نگفته بهت؟منشی دکتر من گفته دکتر این هفته مری1 فرستاده بود برا سزارین بابل کلینیک . دکتر شیفت اجازه بستری نداد. گفت باید درد زایمانش شروع بشه بعد بیاد. بستری نکردنش. برا همین دکتر گردن کلفت میخوام

مناسب سزارین یا طبیعی؟دکترت کیه عزیزم

خوشبخت. بهم گفته بیمارستان سخت میگیره برا سزارین

چیزی در مورد کمیسیون بابل کلینیک نگفته بهت؟منشی دکتر من گفته دکتر این هفته مری1 فرستاده بود برا سزار ...

دکترت کیه؟،اتفاقا امروز میخوام از دکترم راجع به این موضوع سوال کنم