2777
2789
عنوان

سزارین های بابل کلینیک لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 7297 بازدید | 28 پست
مناسب سزارین یا طبیعی؟دکترت کیه عزیزم

قبلا گفته بود برا طبیعی مناسب نیست. الان گفته طبیعی هم میتونی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
خوشبخت. بهم گفته بیمارستان سخت میگیره برا سزارین

بستگی به پارتی دکتر داره اتفاقا شنیده بودم این موضوعو،شما رو کی معاینه کرد اون که مرد حتما ماما معاینه کرد شما رو؟

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به زور میخوان ما رو بندازن طبیعی ولی دکترم خیلی راحت بهم گفت بیا سز،حالا من دیابت هم گرفتم انسولین میزنم باید بچه رو زودتر بیارن بیرون

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
والا به زور میخوان ما رو بندازن طبیعی ولی دکترم خیلی راحت بهم گفت بیا سز،حالا من دیابت هم گرفتم انسو ...

انشالله که زایمان خوبی داشته باشی😄😄😄

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

دوستان سلام دکتر منم خوشبخت هست ،گفتم از پروسه طبیعی و معاینات من و همسرم خوشمون نمیاد فقط سزارین.

گفت برو بیمارستان کیلنیک که برات پرونده تشکیل بدن.من نمیخوام با بیمارستان طرف باشم میخوام دکتر بنویسه سزارین و تمام

به نظر شما چیکار کنم؟ 

دوستان سلام دکتر منم خوشبخت هست ،گفتم از پروسه طبیعی و معاینات من و همسرم خوشمون نمیاد فقط سزارین. ...

والا خوشبخت خیلی پیره. حوصله سر و کله زدن با بیمارستان رو نداره. کسی رو اشنا سراغ داری تو بیمارستان؟ من رفتم مهرگان.نامه گرفتم از روانشناس که فوبیای طبیعی دارم. ولی اینططوری دیگه بیمه حساب نمیکنه. تو ببین با این نامه قبول میکنن؟

یا کلا برو یه دکتر دیکه تو مهرگان پیدا کن

والا خوشبخت خیلی پیره. حوصله سر و کله زدن با بیمارستان رو نداره. کسی رو اشنا سراغ داری تو بیمارستان؟ ...

سلام دوست عزیز  برای نامه پیش کدوم دکتر رفتی ؟ منم کلا آزاد هستم کلینیک یا مهرگان برام فرقی نداره 

میگن مهناز قلی پور کلینیک سزارین اختیاری 

اصلا میشه رفت کلینیک گفت من سزارین میخوام؟ کلینیک سزارین ۱۱ طبیعی گفتن ۹ تومن !!

نه شرایطش نه حوصله دوندگی ندارم اگه روانشناس یا دکتر زنان میشناسید لطفا معرفی بفرمایید ممنووووونم🌻🌻

سلام دوست عزیز  برای نامه پیش کدوم دکتر رفتی ؟ منم کلا آزاد هستم کلینیک یا مهرگان برام فرقی ندا ...

والا اسم دکتر یادم نیست الان. ولی تو میدان قاضپی کتی یه ساختمان پزشکان داره. اونجا دکتر روانشناس کودکان هست. فقط یادم هست تو ساختمان مطب دکتر  هندی نژاد هم بود. 

برای سزارین هم پیش دکتر حسینی رفتم تو مهرگان. 

دوستان سلام 

همانطور ک میخواستم با دکترم اقای خوشبخت سزارین اختیاری کیلنیک انجام دادم 

خییییییییییلی از انتخاب دکترم راضی هستم  تیم دکتر خوشبخت و عملم خیلی  خوب بود هر روز دکی جونم دعا میکنم انشالله همیشه سالم و تندرست باشه

اون روز  که من عمل داشتم از ۷ سزارین ۴تا قلیپور بود ۲خوشبخت ۱ اصنافی 

دوستان سلام  همانطور ک میخواستم با دکترم اقای خوشبخت سزارین اختیاری کیلنیک انجام دادم  خ ...

چطور سزارین شدی؟ قانون بیمارستان عوض شده؟

چطور سزارین شدی؟ قانون بیمارستان عوض شده؟

چون‌ از طرفی فوبیا طبیعی دارم و از خون وحشتنااااااک میترسمً

مامانم و دختر عموهام متاسفانه بخاطر لگن بچه در کانال گیر کرد و مجبور شدن اورژانسی سزارین بشند 

من همه این موارد به دکتر گفتم و منو فرستاد پیش روانشناس 

که روانشناس گفت ممکنه بصورت غیر ارادی جان مادر و فرزند بخاطر بیوفته 

دوستان خواهش میکنم ازتون به اسم ومعروف بودن دکترتوجه نکنیدپرس وجوکنیدببینیدمراجعه کننده هایی زایمان کردن چی میگن من خودم ۲۴هفتم بودباعلائم دردبه مطب دکترمهنازقلی پورمراجعه کردن وایشون بابیخیالی و ازخودمتشکری خودشون حتی منومعاینه نکردن وگفتن باسرم استامینوفن اگه رفع نشدبروبیمارستان بستری بشی که دردمن خوب نشدبدترم شدرفتم کلینیک زنگ زدن به دکترگفت سریعا بره بیمارستان روحانی رفتم روحانی گفت سربچت پایینه داری زایمان میکنی بچه ی نازنینموبخاطر بی مسئولیتی و بی خیالیه این دکترازدست دادم بچم وزایمان کردن چون نارس بود بیشترازیکی دوساعت نموند ومرد