2821
2789
عنوان

یبوست نوزاد

434 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.

پسرم هفت ماهشه شکمش دیربه دیرکارمیکنه ۶ روز ۷ روز دکترش میبرم میگن چون شیرمادرمیخوره اشکال نداره ولی خیلی اذیت میشه کسی تجربه ایراه حلی چیزی داره 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%

پسرم منم دقیقا شرایط پسر شمارو داشت ی دکتر بهم پیشنهاد داد یه سی سی گلیسیرین شیاف کنم درجا مدفوع میکنه 

مدفوعش سفته؟؟

پسر من سفت سفت مثل سنگ بود چند روز کردم نرم شد مدفوعش اولاش میترسیدم میگفتم روده هاش لغزنده میشه ولی بعد فهمیدم یبوست خیلی خیلی ضرر داره

طبیعی عزیزم پسرمن تا هروقت که شیر مادر خورد هم خودم هم اوون یبوست بودیم الان که از شیر گرفتمش روزی دوسه بار پی پی میکنه

بهش روغن زیتون و انجیر و چیزای مسهل بده اگه زیاد اذیته

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی پسرمن یه روز پی پی نمیکرد فرداش میکرد اونم یه بار خودمم دقیقا مثل پسرم انقدر انجیر میخوردم ولی الان خوب شدیم دیگه

سلام.غذای کمکی بهش چی میدید؟؟

توی غذاهاش روغن زیتون استفاده کنید.سوپ بیشتر با سبزیجات بیشتر بدید تا مثلا فرنی با نشاسته.جو توی سوپهاش بریزید.شکمش رو با روغن کرچک ماساژ نرم بدید.دور مقعدش رو با روغن کرچک چرب کنید. یک قاشق مرباخوری ترنجبین رو در یک استکان آب جوش حل کنید صاف کنید و کم کم بهش بدید بخوره

خودتون هم باید سعی کنید یبوست نداشته باشید چون شیر خودتون رو هم میخوره موثره.غذای نفاخ میل نکنید.عرق زنیان بعد غذاتون میل کنید.قبل و بعد از غذا مقدار بسیار کمی نمک میل کنید.وسط غذا و بلافاصله بعد غذا نوشیدنی ننوشید

از الان پیگیرش باش دختر من از 8 ماهگی تا الان 18 ماهشه یبوست شدید داره

هر روز شکمش کار میکنه اما انگار سنگ.مقعدش بعضی مواقع بیرون میزنه.خون ریزی و گریه

هیچ دارویی روش اثر نداره

پودر پیدرولاکس میدم چندماهه بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا ن

دکتر میگه چون غذا نمیخوره روده هاش تنبل شدن تا غذا نخوره خوب نمیشه

از الان پیگیرش باش دختر من از 8 ماهگی تا الان 18 ماهشه یبوست شدید داره هر روز شکمش کار میکنه اما ان ...

دقیقا من از وقتی از شیر گرفتم پسرمو غذا خور شده و روزی دوسع بارو حتما پوشک عوض میکنم

از الان پیگیرش باش دختر من از 8 ماهگی تا الان 18 ماهشه یبوست شدید داره هر روز شکمش کار میکنه اما ان ...

پسر منم مث شما هر روز مدفوع میکردا ولی سنگ 

گلیسیرین شیاف کن براش بزار روده هاش از تنبلی دربیاد گوشت اضافه میاره ها مقعدش

چرا یه سی سی گیلیسیرین رو بکشی ب سرنگ از مقعد شیاف کنی بهش همون لحظه مدفوع میکنه

اوایل جواب میداد شیاف میذاشتم.دکترش گفت چندتا میدم تا روده هاش استراحت کنه اما زیادش روده رو تنبل میکنه

بعد چند ماه باز استفاده کردم دیدم اصلا اصلا جواب نمیداد دیگه

بچه منم دستشویش انگار سنگ

اوایل جواب میداد شیاف میذاشتم.دکترش گفت چندتا میدم تا روده هاش استراحت کنه اما زیادش روده رو تنبل می ...

دختر شیاف نه که 

چرا حرفمو متوجه نمیشی 

یه گلیسیرین بخر خوب مث روغنه 

بعد با سرنگ یکم از اون روغنه بکش یه سی سی تا خط اول سرنگ بعد بزن ب مقعدش مث سرنگ والا پسر منم سنگ دفع میکرد انگار بعد اینو کردم خوب شد

از الان پیگیرش باش دختر من از 8 ماهگی تا الان 18 ماهشه یبوست شدید دارههر روز شکمش کار میکنه اما انگا ...

سلام عزیزم ،دخترتون مشکل یبوستش خوب شد آخه پسر منم همین مشکلو داره