2777
2789

دخترایی که همسر خوب میخوان سوره قریش هفتاد بار تا هفتاد روز بخونین خودم تجربه دارم ده دقیقه بیشتر طول نمیکشه بخونین

سوره طه هم خوبه روزی یه مرتبه اینجوری خواستگار های عالی میان سمتت تون نه کیس های نامناسب

هر روز بگید خدایا شکرت بابت همسر ایده آل ام

ویژگی های مدنظر تون بنویسید و شکرگزاری کنید

لازم هم نیست حتما آدم مذهبی باشید خدا صدای همه رو میشنوه حتی اعتقاد نداری یه بار امتحان کن تا بفهمی خدا شنونده همهست

دخترایی که همسر خوب میخوان سوره قریش هفتاد بار تا هفتاد روز بخونین خودم تجربه دارم ده دقیقه بیشتر طو ...

۷۰ بار پشت سر هم یا پیشه ۱۰ صبح ۲۰ عصر و...،؟

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای زیبایی و جذابیت چهره سوره مبارکه ضحی ۲۱بار تا۲۱ روز و سه آیه آخر صافات ۲۱ بار هم مجربه

برای ثروت سبحان الله و بحمده سبحان الله العظیم سی مرتبه بلافاصله بعدش صد مرتبه استغفرالله بگید و دعای حضرت سلیمان انک انت الوهاب هفت بار بعد و قبل خواب و بیداری از خواب

کنارش تا نتیجه گیری سوره مبارکه طه رو بخونین برای چیزای دیگه هم دعا بلدم خواستین بذارم

برا شاغل شدن شغل دولتی چی بلدی؟

درخواست دادم ب دکتر نظری برا شاغل شدن تو بیمارستان رسول اکرم

چی بخونم تو همین هفته خبرم کنن ک برم سرکار

ی سوالی ذهنمو در گیر کرده. چرا ملت این همه دنبال شوهرن؟ دنبال کار نیستن دنبال درس نیستن و..

هر کسی مایل به یه نوع سبک زندگی دیگه ازدواج هم یه مرحله زندگیه تحصیل یه مرحله انتخاب آزاد

و انسان نیاز به همدم داره

هر کسی مایل به یه نوع سبک زندگی دیگه ازدواج هم یه مرحله زندگیه تحصیل یه مرحله انتخاب آزادو انسان نیا ...

من که جرعتشو ندارم😅 از بس این ور اون ور حتی تو نی نی سایت دعوا و رفتارای عجیب و دخالت و... دیدم . جدیدا تو فامیل هم طلاق ها زیاد شده . خدا بخیر کنه😅

ی سوالی ذهنمو در گیر کرده. چرا ملت این همه دنبال شوهرن؟ دنبال کار نیستن دنبال درس نیستن و..

هر شوهری ن

شوهر خوب و عالی میخوان

اخه نمیدونی شریک خوب چقدررررررر زندگی رو خوب و قشنگ و زیبا میکنه