2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا شاغل شدن شغل دولتی چی بلدی؟درخواست دادم ب دکتر نظری برا شاغل شدن تو بیمارستان رسول اکرم چی بخونم ...

من برای شاغل شدنم نماز شب خوندم و دعام رو بصورت نامه نوشتم و بین قرآن گذاشتم دقیقا همونجوری شد

خردمند فامیلیمه اومدم باکلاسش کردم خانم خردمند شد بانو خردمند

واسه پسر ها هم هست؟

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊

واسه پسر ها هم هست؟

آره هم برای پسر هاست هم دختر هاس

خواهر میتونه برای برادر بخونه و برعکس پدر و مادر هم میتونن برای بچهها بخونن ولی خود شخص بخونه بهتره

این برای داشتن یک همسر خوب و شایسته س چون اکثر پسر ها و دخترا خواستگار دارن خواستگاری میرن ولی کیس مناسب نیست این دعا باعث میشه آدم مناسب پیدا بشه

آره هم برای پسر هاست هم دختر هاس خواهر میتونه برای برادر بخونه و برعکس پدر و مادر هم میتونن برای بچه ...

خیلی ممنونم🙏🌷

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊