2777
2789

متنفرم از میگو.فقط واسه شوهرم درست میکنم یادت باشه نوار پشت کمرش رو بیرون بیاری

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول که باید خوب بشوری اگه باز رگ داره دربیاری.من هرچی رگ ببینم درمیارم.

سرخ میکنم با ادویه و نمک همینطوری کنار غذا میزارم گاهی

بعضی وقتا برا دخترم کته درست میکنم.سرخ میکنم با پیاز و نمک ادویه بعد با برنج دم میزارم خیلی خوشمزه میشه.

با فیله مرغ و میگو هم خوراک درست میکنم کنار برنج

لای سبزی پلو هم میزارم خوب میشه میگو پلو

بسته بندی هاشم اون نوارو داره؟ 

نمیدونم ما همیشه از مغازه میخریم اما حتما داره باید پشت کمرش یه برش بدی روده اش رو بکشی بیرون😷

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

پختنش خیلی راحته و زود درست میشه فقط پاک کردی کمرشم پاک کن ادویه خوب بهش بزن که بو‌شو بگیره چندنوع مدل میشه پختش با پیاز و رب میشه پخت با سبزی شوید و گشنیزم میشه پخت قلیه میگو هم میشه درست کرد یا پلو میگو که سرخش کنی با شوید گشنیز وسط برنج بذاری 

بستگی داره بخوای چجوری بخورین 

اگه با برنج . اول پیاز و سیر سرخ کن میگو رو بهش اضافه کن حسابی که تفتشون دادی ادویه‌نمک زردچوبه بزن بزار بپزه بعدش سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) رو بریز حسابی تفتش بده  که‌به روغن بی افته . برنجتو آبکش کن بزار لای برنج و نوش جان کن 😋😋

اگرم با نون بخوای بخوری روش بالا سرخ کن میگوهارو بجای سبزی ماهی میتونی رب گوجه بزنی و با سیب زمینی سرخ شده سرو کنی 

میتونی هم میگوهارو تو پیاز سرخ کنی و ادویه بزنی و تو آرد سوخاری بغلطونی و تو روغن سرخ کنی 

میگو همه مدلش خوشمزه و عالیههههههههههه

من اینجوری درست میکنم هرکی خورده عاشقش شده

میگو رو میخرم م

پوست سختش رو جدا میکنم میشورم بعد کمرش رو برش میدم و اون خط سیاهای تو کمرشو میکنم بعد دوباره دونه دونه زیر  اب میشورم خیلی بادقت 

بعد شپیاز زیاد تفت میدم یکم ک طلایی شد میگو هارو میریزم روش یکم تفت میدم بعدش ابلیمو زعفران و دارچین زردچوبه کاری و زنجبیل ی کوووچولو همرو میریزم روش و میزارم تا ابی ک خود میگو ها انداختن جمع بشه و بعدشم حسابی سرخ بشن میگو ها حالا برنج رو اب کش میکنم و وقتی میخای دم بندازی میگو هاو پیازارو ک سرخ کردی بریز لای برنج بزار دم بکشه 

بعدش سیب زمینی خلال کن و جدا سرخ کن 

بعد توی تابه دیگه یکم پیاز تفت بده یکم زردچوبه و نمک بزن ب پیازا و بعدش گردو بریز توش و سرخ کن و یکمم کشمش پلویی بریز و بزار سرخ بشن 

وقتی برنج دم کشید با سیب زمینی و گردو و کشمش بخورید 

واقعا عالیههه ما ک خیلی دوست داریم امیدوارم خوشت بیاد😍