من اینجوری درست میکنم هرکی خورده عاشقش شده
میگو رو میخرم م
پوست سختش رو جدا میکنم میشورم بعد کمرش رو برش میدم و اون خط سیاهای تو کمرشو میکنم بعد دوباره دونه دونه زیر اب میشورم خیلی بادقت
بعد شپیاز زیاد تفت میدم یکم ک طلایی شد میگو هارو میریزم روش یکم تفت میدم بعدش ابلیمو زعفران و دارچین زردچوبه کاری و زنجبیل ی کوووچولو همرو میریزم روش و میزارم تا ابی ک خود میگو ها انداختن جمع بشه و بعدشم حسابی سرخ بشن میگو ها حالا برنج رو اب کش میکنم و وقتی میخای دم بندازی میگو هاو پیازارو ک سرخ کردی بریز لای برنج بزار دم بکشه
بعدش سیب زمینی خلال کن و جدا سرخ کن
بعد توی تابه دیگه یکم پیاز تفت بده یکم زردچوبه و نمک بزن ب پیازا و بعدش گردو بریز توش و سرخ کن و یکمم کشمش پلویی بریز و بزار سرخ بشن
وقتی برنج دم کشید با سیب زمینی و گردو و کشمش بخورید
واقعا عالیههه ما ک خیلی دوست داریم امیدوارم خوشت بیاد😍