ببین عزیزم بستگی داره/من خودم شمالی م وتوگیلان سبزیجات محلی فروان تره..امادرکل ی مدلش بهش میگیم هفت بیجار که حدودنیم کیلو بادمجور و۲۵۰گرم هویج و۲فلفل دلمهمتوسط وحدود۱۰تا۱۵تاحبه سیر وکلم سفید ولبوبرای قرمزی ش چن تادونه بگیرباسبزی ترشی حدود۲۵۰گرم کافیه (خوردش کن ریز بعدشم روی بخاری یاافتاب خشک ش کن وگرنه کپک میزنه)
همشو خوردکن.بادمجون رو توسرکه انگور (ازاین قرمزا)وی گوچولو نمک بزار بپزه بقیه موادم نگینی خوردکن وبابقیه مواد ک ترجیحا نگینی خوردشه قاطی کن...لابه لاشم ادویه ترشی یکم بزن و کلپر ساییده شده وحتی چن تابرگ تازه شو بریزتوش
حدود۲۰روزبمونه اماده میشه/خوبی شم اینه ک نسبت ب بقیه ترشایی دیگ موندگاری بالایی داره ومیتونی برای طولانی مدت تویخچال نگهداری
من گاهی یدونه ساقه کرفس م میخرم خوردمیکنم میریزم توش یا یدونه فلفل چیلی برای خوش رنگ شدنش
اندازه مواد تقریبه اماهمینا قول میدم عالیمیشه