2777
2789
عنوان

امبدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 250933 بازدید | 175 پست
اره خیلی زیاد الان ک یک ماهه رفتم 8کیلو کم کردم و سایزم از 46 رسیده به 40خیلی خوب بود فقط امیدو ...

سلام رویا جون منم مشهدم .میشه آدرس یا شماره تماس از جایی ک برای لاغری نخ رفتی رو بهم بدی ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد با لاغري فرق داره، طب سوزني براي درد فوق العاده هست. سريع جواب ميده، لاغري و زيبايي يه كم زمانب ...

سلام خسته نباشید من پیامتون در موضوع امیدینگ دیدم لطفا اسم كلينيك و اسم خودتون بفرماييد

امبدينگ براي شما اصلا مناسب نيست ما يه تيم هستيم از پزشك سنتي و سوزني با من هست،

سلام خسته نباشید من پیامتون در موضوع امیدینگ دیدم لطفا اسم كلينيك و اسم خودتون بفرماييد

اره خیلی زیاد الان ک یک ماهه رفتم 8کیلو کم کردم و سایزم از 46 رسیده به 40خیلی خوب بود فقط امیدو ...

سلام عزیزم شما امبدینگ ک کردین برگشت نداشت؟؟؟

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
واستش من نميدونم ايشون چه پروتكلي رو براي شما زدن، چون پروتكل هاي مختلفي داره، بسته به نوع چاقي!! ا ...

سلام وقت بخیر، ببخشید امبدینگ برای مزاج دموی مناسبه؟؟ میتونم آدرس کلینیک رو داشته باشم؟

درد ک تقریبا داشت از امپول زدن بیشتر منتها ارزششو داره اره بابا خیلی از طب سوزنی تاثیرش بیشتره و سری ...

سلام  عزیزم  میشه ادرس جایی که امبدینگ کردین برا لاغری رو بدین   من مشهدم 

درد ک تقریبا داشت از امپول زدن بیشتر منتها ارزششو داره اره بابا خیلی از طب سوزنی تاثیرش بیشتره و سری ...

سلام شما کدوم دکتر برای امبدینگ رفتین ...میشه آدرس بدین ..من خیلی از دردش میترسم

تو اينستا به دايركتش پيام بده ،پارسال من تو مطب دكتر ميرغضنفري تو سعادت آباد پيشش ميرفتم

اینستاگرام اصلا جوابگو نیستن..نمیدونم چرا پیج درست کردن.وقتی نمیخان آدرس مطب یا کلینیک رو بدن