2777
2789
عنوان

امبدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 250756 بازدید | 175 پست
بله،هرجلسه امبدینگ ۴۰۰تومن هرسه هفته یکبار ه ک دو جلسه سوزنی مابینه هر امبدینگ رایگانه اصلا از من ن ...

واستش من نميدونم ايشون چه پروتكلي رو براي شما زدن، چون پروتكل هاي مختلفي داره، بسته به نوع چاقي!!

از طرفي مزاج ادمها متفاوته براي هر مزاجي مناسب نيست امبدينگ

من يكي از مراجعه كننده هام دو جلسه سوزني انجام دادم براشون دو روز پشت سر هم ، الان دو هفته گذشته هر هفته دو كيلو كم كرده

ولي در صورتي كه امبدينگ براشون مناسب نيست

شما بعد امبدينگ اشتهاتون كم شدههههه؟؟؟

واستش من نميدونم ايشون چه پروتكلي رو براي شما زدن، چون پروتكل هاي مختلفي داره، بسته به نوع چاقي!! ا ...

من مزاجم سوداوی هست عزیزم

برای کنترل اشتها سوزن و چسب گوش میزد برام ولی وزنم اوکیه اصلا نمیخوام کم بشه فقط سایزم میخواستم کم بشه 

شما پزشک هستید خودتون؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چرا؟!

چون شما بدنتون خشك هست ... امبدينگ باعث ميشه بدنتون با كمبود اب مواجه بشه و به دنبال اون كمبود ويتامين

حالا شما كه وزن و سايز كم نكرديد ولي كسي كه كم ميكنه حتي ممكنه دچار تاري ديد هم بشه، كه ما ويتامين تجويز ميكنيم. امبدينگ خيلي مهمه كه روي چه كسي انجام ميديم، چون نخه، وقتي وارد بدن ميشه ديگه نميشه كاري كرد و ممكنه تاثير حتي بدتري بزاره، اون وقت بايد بري دنبال اينكه نخها رو بسوزوني

شما به نظر من سوزني رو امتحان كنيد

اشتهاتون چطوره؟؟؟

احتمالا با سوزن بيشتر جواب ميگيريد

چون شما بدنتون خشك هست ... امبدينگ باعث ميشه بدنتون با كمبود اب مواجه بشه و به دنبال اون كمبود ويتام ...

من ۱۶جلسه سوزنی انجام دادم تا جلسه ۳ خیلی خیلی خوب جواب داد دیگه از جلسه چهارم استپ کرد  خیلیم برام سخت بود چون بچه کوچیک دارم باید ی روز درمیون میرفتم گفتم با این روش شاید بهتر جواب بده البته حجم شکمم خیلی خیلی کمه ولی دوس دارم صافه صاف باشه جلسه دوم ک رفتم گفت از این به بعد تاثیرش بیشتر میشه خودمم بعدش احساس کردم داره بهتر میشه ولی بخاطره کرونا یکماه میگذره ک نرفتم شکمم داره بزرگتر از قبلم میشه انگار☹️

شما مطبتون کجاست؟

من ۱۶جلسه سوزنی انجام دادم تا جلسه ۳ خیلی خیلی خوب جواب داد دیگه از جلسه چهارم استپ کرد  خیلیم ...

الهي، كرونا همه رو گرفتار كرده، منم الان نزديكه يه ماهه مطب و كلينيك تعطيله نرفتم، ديوونه كننده هست،

ما هم يه مطب توي ونك داريم هم يه كيلينيك توي آريا شهر، فلكه دوم صادقيه

من ۱۶جلسه سوزنی انجام دادم تا جلسه ۳ خیلی خیلی خوب جواب داد دیگه از جلسه چهارم استپ کرد  خیلیم ...

نگران نباشيد، سعي كنيد مواد غذائي كم كالري بيشتر مصرف كنيد كه ايشالا اين دوران بگذره، البته به خاطر كرونا ميتونيد خوشحال باشيد كه امسال عيد ديدني و اجيل و شكلات و شيريني نداريم كه بيشتر استرس چاقي داشته باشيم😄😄

الهي، كرونا همه رو گرفتار كرده، منم الان نزديكه يه ماهه مطب و كلينيك تعطيله نرفتم، ديوونه كننده هست، ...

اره واقعا کاش زودتر ریشه کن شه خیلی سخته..

بنظرتون من بیام پیش شما جواب میگیرم؟ شما سوزنیو باچه فاصله ای انجام میدید؟

اره واقعا کاش زودتر ریشه کن شه خیلی سخته.. بنظرتون من بیام پیش شما جواب میگیرم؟ شما سوزنیو باچه فاص ...

والا چي بگم، نميدونم اخه بدن ادما فرق ميكنه من دوست دارم همه از وقت و انرژي و هزينه اي كه ميزارن بهترين نتيجه رو بگيرن اما ، اما اگه بگم بيايد پيش من ١٠٠ درصد اوكي ميشيد، مطمئن باشيد دارم دروغ ميگم

من دو سه جلسه اول رو پشت سر هم ميزنم بعد هفته اي دوجلسه ، اروم اروم ميشه هفته اي يه جلسه، بعد هم كه ماهي يه بار براي تثبيت، اما معمولا بيمارهاي من كه برا درد ميان همون چند جلسه اول كه ميان خوب ميشن ديگه نميان

شما سوزني جلسه اي چقدر ميگرفت ازتون؟ همون دكتر پيرمرادي انجام دادن واستون؟؟

والا چي بگم، نميدونم اخه بدن ادما فرق ميكنه من دوست دارم همه از وقت و انرژي و هزينه اي كه ميزارن بهت ...

نه عزیزم من خونمون بلوار ابوذره یجا نزدیک خونمون میرفتم جلسه ای پنجاه  شما چقدره هزینتون؟

برای درد چند جلسه اول جواب میگیرن یا درد؟

برای سوزنی دکتر با دکتر فرق داره؟ ینی اگ من پیش اون جواب نگرفتم پیشه یکی دیگه برم فرق میکنه؟

ببخشید من انقد سوال میپرسم 🙈خیلی سردرگمم

نه عزيزم اشكال نداره هر چقدر دوست داري سوال بپرس تا برات واضح و روشن بشه، ببين عزيزم طب سوزني يه درمان كلي داره يه سري هم درمان جانبي مثل اشپزي كه هر غذا يه دستور كلي داره اما چاشني كه هر كس ميزنه متفاوته، دكتر با دكتر خيلي فرق نداره، روش زدن مهمه و از طرفي چون ما جريان انرژي رو توي بدن به حركت مياندازينم ، انرژي اون پزشك هم مهمه اين قسمتش يه كم تخصصي بود😂

اما بدن ادمها متفاوته، چرا چون وقتي سوزن وارد بدن هر كسي ميشه پاسخ بدنش به اون سوزن فقط مخصوصه بدن خودشه، به همين خاطر وقتي يه پزشك براي دو نفر يه مدل ميزنه، يكي كمتر و يكي بيشتر جواب ميگيره

من سوالتون در مورد درد رو متوجه نشدم

نه عزيزم اشكال نداره هر چقدر دوست داري سوال بپرس تا برات واضح و روشن بشه، ببين عزيزم طب سوزني يه درم ...

فداتشم عزیزم مرسی😘😘

اخه گفتید کسایی ک برای درد میان بعد چن جلسه دیگه خوب میشن و نمیان میخواستم ببینم برای لاغری هم همینطوره

من الان برای اصلاح مزاجم از یه پزشک سنتی پک اصلاح مزاج نیوشا گرفتم دو هفتس دارم استفاده میکنم و با توجه به این ک تو دوران امبدینگ مشکلی نداشتم میشه شما برام امبدینگ انجام بدید؟

چون بخاطره مسافت و شرایطم فکرنمیکنم بتونم سوزنیو انجام بدم ولی امبدینگ که شما گفتین شش ماه یکبار انجام میدید و اوکیم

فداتشم عزیزم مرسی😘😘 اخه گفتید کسایی ک برای درد میان بعد چن جلسه دیگه خوب میشن و نمیان میخواستم بب ...

درد با لاغري فرق داره، طب سوزني براي درد فوق العاده هست.

سريع جواب ميده، لاغري و زيبايي يه كم زمانبر هست، من امبدينگ رو روي هر كسي انجام نميدم، بايد شرايط بدنيش رو ببينم ، اجازه بديد بعد اين داستان كورونا، ايشالا يه روز هماهنگ كنيم، تشريف بياريد كلينيك با هم صحبت كنيم، اگه همه چي اوكي بود چشم، در خدمتتون هستم

باعث افتخارمه بتونم كمكتون كنم