2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کل بارداری ۷کیلو اضافه کردم...خیلی مراقب باش

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

اره بابا عادیه تازه انتظار ۲۰ کیلو هم داشته باش ۴ که چیزی نیست😁😁با تچکر ستاد روحیه دهی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

تیکرت که میگه اوایلش هستی

اون سه چهار ماه اول همه وزن کم میکنن یا اینکه ثابت میمونن...از ماه پنجم اضافه وزن بارداری شروع میشه یعنی هیچی نخوری ماهی ۱.۵کیلو زیاد می‌کنی

الان حواست باشه...سعی کن پرخوری نکنی...غذاهای پرکالری و چرب هم نخور

تیکرت که میگه اوایلش هستی اون سه چهار ماه اول همه وزن کم میکنن یا اینکه ثابت میمونن...از ماه پنجم ا ...

دو ماهمه. غذااا مث قبل میخورم😞😞😞 فقط دگ راه نمیرم زیاد یا اروم راه میرم قدمام و کوچیک کردم😞افسردگی چاقی گرفتم شوهرمم همش بهم میگه چاق دوستام بم میگن چاق شدی😭دارم سکته میکنم شام نمیخورم دعوام میکنن میگن بارداری ب زور میدن ب خوردم 

خدایا کمکم‌ کن❤

منم الان هفته ۸هستم ...خیلی از اضافه وزن میترسم تا حالا ثابت موندم و بهت بگم تازه یه هفته ست فهمیدم باردارم

دو هفته قبل مسافرت بودم و هر روز حداقل ۱۰کیلومتر راه میرفتم...مشکلی هم بوجود نیومد

اگه مشکل خاصی نداری و دکترت توصیه به استراحت نکرده فعالیت های قبلت رو داشته باش ولی مواظب باش ...غذا هم نون و برنج نخور که فایده ای برات نداره فقط چاقت می‌کنه پروتئین بخور

چرا تیکرت آبیه؟! پسر دوست داری؟    

من از همون اولش میدونستم باردارم چون که همه حالات های بارداری و داشتم حتی هفته دوم بودم قبل پری میشستم ابلیمو و اب نارنج میخوردم ک شوهرم تعجب میکرد میگف تو چ جور ی لیوان اب نارنج و سر میکشی بعد ک پری عقب افتاد متوجه شدم.. چطور تازه فهمیدی؟ مگ پری ت عقب نیفتاد بود

خدایا کمکم‌ کن❤