2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 60 پست
آزمایش نشون میده هبت روزو؟؟؟؟

آزمایش خون فک کنم ۳ روز بعد لقاحم باشه جواب و میگه بد ازت ی سوالاییم میپرسه که ببینه از موعدت گذشته یا نه مثلا اینکه همیشه ثابت بود سیکلت یا چن روز گذشته

وا چرا کارت ملی روزی یه قانون مد میکنن😂

چه میدونم دیوونن دیگ مثلا خواستن ببینن به سن قانونی رسیدم:////انگار مثلا سنم قانونی نباشه نمیشه بچه دار شم اونایی که ب سن قانونی نرسیدن خار دارن آخه😂😂😂😂والاااا مسخرشو در اوردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش خون فک کنم ۳ روز بعد لقاحم باشه جواب و میگه بد ازت ی سوالاییم میپرسه که ببینه از موعدت گذشته ...

من زیر نظر پزشکم قرص میخورم بعد پریود میشم قرصم اما جلوگیری نیست اما از پریود قبل تا این پریودیم قرصم ک تموم شد.ما اقدام کردیم حالا منتظرم ببینم عقب میندازم یا نه

😂😂😂😂😂😂 بچم جوش نکن حالا برات خوب نیست

ن بابا بیشتر خندم میگیره ولی اینقد حرص خوردم اون شب ازمایش دادم حالمم اصن خوب نبود ماشین ک مینشستم حالم بد میشد و درد میکشیدم کلی حالا ازمایشگاه تا خونه ام نیم ساعت راه بود من منتظر نشستم حالا شوهرمم اونور پیدا نمیکرد کارت ملیمو 😑

من زیر نظر پزشکم قرص میخورم بعد پریود میشم قرصم اما جلوگیری نیست اما از پریود قبل تا این پریودیم قرص ...

انشالله که اگ بارداری و به آرزوتون میرسین ولی ممکنه بخاطر اون قرصام باشه وقتی کنار بذاری ۱ یا ۲ یا حتی بیشتر طول میکشه دوباره برگرده حالت عادیش

مرسی...اخه تا پریودیمم یکی دو روز مونده

امکان داره باردا  باشی من سره بارداریه دومم تستم تا بعد موعد مثبت نشد ولی سره اولی یروز قبل پررنگ مثبت شد 

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
امان از گشتنِ مردا😂😂

😂😂😂😂واقعننن خنگن تو گشتن جوراباشو همه شستم تا زدم هرکدومم جدا جدا گذاشتم در کمدشو وا نمیکنه کشوشو نگا نمیکنه تازه میپرسه من جوراب ندارممم؟!-_- عاخعع من چییی میتونم بگم ب این بشرر

😂😂😂😂واقعننن خنگن تو گشتن جوراباشو همه شستم تا زدم هرکدومم جدا جدا گذاشتم در کمدشو وا نمیکنه کشوش ...

این جور مواقع من فقط حرص میخورم نگاهش میکنم بعداز نگاهم میگه خب شاید درست نگشتم